| Alex5363666 a întrebat:

E a 2 zi de Crăciun sunt beat, vorbește subconștientul pentru mine si sufăr enorm.
Merg la sala de 4 ani, am luat un cățel sa am grija de el sa îl iubesc, merg cu el la plimbare dar degeaba, nu are efect, pur și simplu pana la urma lucrurile se opresc.
Ma simt complexat ca nu am avut o relație pana la 21 de ani ai mei,foarte complexat.
Pentru simplu fapt ca si neamurile mele știu acest lucru, prietenii.Și ma iau in ras.
Fa-ți o iubita! Taica-miu ma face de ras la cine întreba de mine cum stau cu treaba sentimentala.
De au ajuns persoane cu care vorbeam din vecini sa ma intrebe din cauza lui taica-miu cum e posibil sa nu fi avut pana la vârsta asta (in momentul ăla ma gândeam sa ii iau gatul lui taica-miu).
Și îmi mai și spun nasol foarte nasol (pai eu copil, ca încă ma consider copil cum ma simt in momentul acela).
Neamurile pun presiune pe mine cum ar veni, de fiecare data când ne întâlnim la evenimente speciale de sărbători.
Prietenii ma fac virgin, inclusiv tovarasu care nu are dinți in gura și are o iubita mișto.
Nu știu cu ce am greșit pe aceasta lume, am luat permisul sa îl fac pe taica-miu fericit ca îmi făcea morala și îl duc de fiecare data săptămânal la țara sau unde are el nevoie, acum vreau sa merg rezervist in armata sa mai limpezesc mintea.
Am doar profesionala, alții sunt la facultate, se duc in cearceafurile fetelor cum este normala viața de cămin.
Ma consider un super ratat, îmi vine sa îmi trag un glonț in cap ca tot am luat portul de arma și am pistolul in sertarul de la pat.Sau sa intru cu mașina in ceva sa ma duc dracului odată.
Urat nu sunt, deci nu sunt, doar ca in trecut am refuzat fete și acum regret cu vârf și îndesat.
Ma gândeam sa ma duc in Legiunea franceza sa las tot in spate, ma pregătesc intens și uit de trecutu de **** pe care îl am.Așa mi-a fost soarta.
Măcar ma fac util in Franța știind ca acolo merg doar oamenii ratați ca și mine cu studii medii sau cazier.
Plâng cu vârf și îndesat scriind aceasta supărare.
Deci nu mai pot, se strâng toate odată și ce am scris aici e 60% că mi s-au întâmplat mai multe.Deci nu mai pot sunt prea lovit de viața.
Eu fiind o fire introvertită și gânditoare ma gândesc foarte mult la orice cuvânt negativ asupra mea.

14 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Scapa din mediul ala toxic.
Du-te intr-un oras strain, sau chiar intr-o tara straina, si tine-ti la distanta neamurile si prietenii indiscreti.
Relatiile intime sunt doar problema ta si a eventualelor partenere. Nu trebuie sa discute familia, vecinii si "prietenii" despre asta.
In plus, 21 de ani nu e tarziu. E o perioada frumoasa, in care relatiile sunt mult mai profunde, dar inca nu e momentul deciziilor. Inca mai este timp de "joaca", stai calm.
Dar dispari din peisajul persoanelor pe care le-ai mentionat, ca astia vor veni cu comentarii nesimtite si atunci cand vei avea relatii. Nu le va conveni ca arata fata nu-stiu-cum, nu le va conveni ca te-ai atasat prea repede sau prea tarziu de ea, daca va despartiti vor spune ca ai fost prost ca ai luat-o sau ca ai lasat-o, etc. Nu ai nevoie de asemenea excremente in viata ta, oricine ar fi ei.
Fa-ti viata in alta parte, ca problema nu e la tine.

| blackann a răspuns:

"Măcar ma fac util in Franța știind ca acolo merg doar oamenii ratați ca și mine cu studii medii sau cazier."

complet eronat, ai idee cati medici si avocati romani de succes cunosc in franta?

| Justme1997 a răspuns:

Tatăl tău este cam toxic, mai bine îl ignori. Nu este capăt de lume daca nu ai avut pe nimeni pana acum, sau ca ai doar profesionala. Este ok. Eu am 25 si nu am avut vreun prieten, daca vrei sa vorbești sunt aici.

| MihailVeteranu a răspuns (pentru Justme1997):

Vrăjeala anului:,, Eu am 25 și nu am avut vreun prieten’’
Esti dislocată in toate zonele și vrei sa amăgești pe amaratu de mai sus. Măcar arata-i tu cum se face, dacă mai trăiește desigur

| Justme1997 a răspuns (pentru MihailVeteranu):

Nu am mințit, daca are chef de vorba cineva eu sunt pe aici.

Vrei sa insinuezi ca încă ești virgina? La asta te referi

Ai selectat Modu pe statusu junior și nu poți primi mesaje

Sunt varză, nici macar nu m-am pupat cu cineva laughing

Tu ești utilizator junior, nu poți sa trimiți

Din setările tale trebuie sa permiți și la utilizatorii noi sa poți primi mesaj

Scuze, nu stiam. Am modificat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca tinerii in ziua de azi au o problema in a se accepta asa cum sunt, in a-si descoperi si fructifica calitatile, preferati sa copiati mentalitatile altora, lui x si y, mergi in legiune, fa altceva, timpul trece si o sa iti para rau. Scopul nu e sa gasesti pasarica ci sa evoluezi si sa te descoperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai ști câte fete așteaptă unul ca tine.Doar incearcă să evadezi din lumea in care ești și vei fi bine.O vreme nu mai ține legătura cu ai tăi de vreme ce te trag in jos.Dar mai apoi caută-i, că sunt părinții tăi, ei ți-au dat viață.

| Alinailies a răspuns:

Pt tine ce e mai important, sa ii multumesti pe ceilalti sau sa faci ce iti place tie?