Eu cred ca tinerii in ziua de azi au o problema in a se accepta asa cum sunt, in a-si descoperi si fructifica calitatile, preferati sa copiati mentalitatile altora, lui x si y, mergi in legiune, fa altceva, timpul trece si o sa iti para rau. Scopul nu e sa gasesti pasarica ci sa evoluezi si sa te descoperi.
Pt tine ce e mai important, sa ii multumesti pe ceilalti sau sa faci ce iti place tie?
Scapa din mediul ala toxic.
Du-te intr-un oras strain, sau chiar intr-o tara straina, si tine-ti la distanta neamurile si prietenii indiscreti.
Relatiile intime sunt doar problema ta si a eventualelor partenere. Nu trebuie sa discute familia, vecinii si "prietenii" despre asta.
In plus, 21 de ani nu e tarziu. E o perioada frumoasa, in care relatiile sunt mult mai profunde, dar inca nu e momentul deciziilor. Inca mai este timp de "joaca", stai calm.
Dar dispari din peisajul persoanelor pe care le-ai mentionat, ca astia vor veni cu comentarii nesimtite si atunci cand vei avea relatii. Nu le va conveni ca arata fata nu-stiu-cum, nu le va conveni ca te-ai atasat prea repede sau prea tarziu de ea, daca va despartiti vor spune ca ai fost prost ca ai luat-o sau ca ai lasat-o, etc. Nu ai nevoie de asemenea excremente in viata ta, oricine ar fi ei.
Fa-ti viata in alta parte, ca problema nu e la tine.
Tatăl tău este cam toxic, mai bine îl ignori. Nu este capăt de lume daca nu ai avut pe nimeni pana acum, sau ca ai doar profesionala. Este ok. Eu am 25 si nu am avut vreun prieten, daca vrei sa vorbești sunt aici.
"Măcar ma fac util in Franța știind ca acolo merg doar oamenii ratați ca și mine cu studii medii sau cazier."
complet eronat, ai idee cati medici si avocati romani de succes cunosc in franta?
Vrăjeala anului:,, Eu am 25 și nu am avut vreun prieten’’
Esti dislocată in toate zonele și vrei sa amăgești pe amaratu de mai sus. Măcar arata-i tu cum se face, dacă mai trăiește desigur
Nu am mințit, daca are chef de vorba cineva eu sunt pe aici.
Vrei sa insinuezi ca încă ești virgina? La asta te referi
Ai selectat Modu pe statusu junior și nu poți primi mesaje
Din setările tale trebuie sa permiți și la utilizatorii noi sa poți primi mesaj