Corect, nu te poți numi bărbat dacă nu stai în sălbatice și nu îți faci cafeaua acolo, nu îți vânezi propria hrană și nu ți-o faci tot tu la acel ceaun în sălbăticie.
Nu e adevarat. Eu am cunoscut femei care beau cafeaua tare, fara pic de zahar si lapte.
In Suedia nici nu exista zahar in sau pe langa espressoare. Si n-ai vrea sa stii cum arata barbatii de acolo
Eu diluez cafeaua cu lapte si o indulcesc usor, ca imi permite religia si nici nu ma gandesc la generalizarile nimanui.
Barbatii mai dilueaza cafeaua si cu cognac sau rom.
Isi face la aparat cred, dar ce treaba am eu cum isi bea cafeaua un traficant de persoane si un misogin
Nu m-a inselat, doar glumeam. Si el bea cafea sa stii, si el si traficantu de frasu
Adevarat e ca lumea se plictiseste din momente ce se ajunge la astfel de concluzii si prejudecati aiurea despre oameni in functie de niste simple preferinte pentru bauturi.
Sunt femeie si mai am si eu scapari in care bag cafeaua simpla, nici macar zahar nu pun in ea.Pentru mine atata timp cat omul da banii pe ea, el decide ce isi cumpara insa la atat barbatii din familia mea cat si iubitul meu, ori beau cafea tare, ori nu beau deloc.Eu o beau de obicei de pofta cu lapte sa nu consum prea multa insa daca sunt obosita uneori ma intreb ce rost are sa o pun in aparat cand pot sa o iau din pachet cu lingura si sa o mestec
De acord, si daca faci mai multa cafea sa ai pe mai tarziu, pe a 2 a o bei incalzita in sangele cald al caprioarei proaspat vanata de tine.