anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevărat că în închisoare poți fi violat la duș sau e doar un mit?

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Nu e vorba de homo sau bi. E o chestiune de a te impune si a umili. Ideologiile astea moderne de sexualitate v-au dat o imagine complet gresita a lumii reale. De parca ăia care te violeaza în închisoare sunt "bi". NU, ci sunt monștrii care vor să te umilească.

8 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Of Doamne ce grij au uni ba laughing)))

| sierra1 a răspuns:

Ai văzut prea multe filme de genul...

| alexcelfrumos14 a răspuns:

Nu doar la dus

| VelicanEmilia a răspuns:

Multi hetero in puscarie ajung gay sau bi...
Violurile sunt pentru nou-veniți, pana se obisnuiesc si-ncepe sa le placa.
Or fi si homofobi p'acolo, dar creca nici aia nu scapa.

| VelicanEmilia a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Habar n-am, eu vorbesc ce am vazut eu intr-un documentar dintr-o puscarie din America de Sud. Nu-mi mai amintesc sigur ca era Columbia, ca era Mexic, nu mai retin. Dar tocmai asta era subiectul principal. Ca multi barbati hetero ajung sa-si schimbe orientarea sexuala in puscarii si sa nu mai fie atrasi de femei. Chiar aratau cupluri care inainte de a intra acolo, aveau iubite, erau casatoriti si care declarau ca erau 100% heterosexuali, ca mai apoi sa divorteze de sotii deoarece si-au dat seama ca s-au indragostit in puscarii de alti detinuti.
Mai declarau ca sexul intre ei doar primele 2-3 dati sunt mai dureroase, ca mai apoi corpul se-nvata si-ncepe sa simta placere.
Ca la inceput se simteau injositi, multi chiar voiau sa se sinucida, apoi totul a devenit normal, nimic nu le mai pare straniu si se bucura cand un detinut ii face avansuri sau ii pune mana prin anumite zone.
Foarte multi spuneau ca sexul intre ei e o necesitate, chiar daca acasa au femei, copii...
Ca acolo si de nu esti, tot devii.

| LordCristobal a răspuns:

Nu uita ca orice mit, poveste are un sambure de adevar.
Da, din pacate se poate intampla treaba asta urata.
Si daca nu se intampla la dus se intampla altundenva.(in celula, pe terenul de afara sau hol).

| sammie a răspuns:

S-ar putea.

| Dismally a răspuns:

Poti fi violat si in pat sau in orice alt loc nu doar la dus.

Întrebări similare