Nu, nu e adevarat. Nu s-a ieftinit nimic si nu boicoteaza nimeni nimic. Si cum dracu s-ar fi ieftinit ceva cand "marele" boicot nici nu s-a intamplat azi.
Intotdeauna au fost produse romanesti pe toate rafturile supermarketurile cine zica ca nu este doar ticalos sau pur si simplu nu au fost capabil sa citeasca o eticheta.
Nu il asculta nimeni pe georgescu decat o mana de tampiti care se lasa manipulati de toate prostiile pe care le scoate pe gura. Iar asta cu boicotul supermatketurile a fost o prostie monumentala. Eu abia astept sa termina programul sa merg la cele 4 supermarketuri de prin zona sa fac cumparaturi azi.
Nu il iubeste nimeni pe georgescu, sunt doar niste analfabeti care nu pot intelege nimic din ce spune asta si se lasa manipulati. De urat il uraste o mare parte din populatie pentru destabilizarea tarii.
Toți sunt la fel, toți sunt hoți și pentru ei, și împotriva noastră! Toți urăsc românii, nici un președinte nu e naționalist, iubitor de popor. Așa că despre ce vorbim? De 35 de ani ne fura toți, nici unul nu era diferit, iubitor de popor! Noi nu trebuia să votam un neamț, și colacul asta nu prea pare român după modul în care se exprimă.
Absolut de accord, coruptia este o caracteristica a clasei politice actuale. La care se adauga si incompetenta.
Insa Georgescu este mult peste coruptie si incompetenta. Omul este un tradator, un rusofil, un mincinos si mai mult ca sigur un sociopat. Asa ca mersi, eu raman cu coruptii daca e sa aleg
Daca era așa era închis, dar nu sunt dovezi concrete!
Sa stii ca nu se face inchisoare pentru minciuna si nici pentru ca esti prorus. Nu sunt infractiuni astea, sunt doar niste lucruri extrem extrem extrem de toxice pentru ce inseamna Romania si binestarea tarii
Daca stam sa gândim logic românii ce mentalitate au? Nu comunistă? Nu toți, dar multi sunt comuniști, nu suntem un popor open mind, disciplinat!
De rasism nici nu mai zic. cine e îndreptățit să arate cu degetul? Niste credincioși români și țigani falși? Care le pare rău sa de-a 3 lei unui sărman pe strada!? Care îți scoate ochiul când te ajuta? Cine e îndreptățit să zică că e un om demn, nobil așa cum erau românii înainte? Vad numai maneliști și maneliste românce! Vad discriminare pe baza de probleme mintale in Romania! Suntem noi evoluati? Eu nu cred! Daca ești diferit sau bolnavior ești stigmatizat de societate! Suntem și corupți și hoți! Hai frate sa nu ne mai dăm ceea ce nu suntem!
Tu sa fii cine vrei. Nu mă interesează. In schimb nu vreau că un dezaxat să distrugă economie și libertatea României.
Poate nu la tine in localitate! Pe TikTok am văzut! Diverse supermarketuri.
Nicoleta6 întreabă: