E ceva bun. In el poti sa iti spui gandurile. Dar mai nou, au fost inlocuite de bloguri personale.
Eu am un jurnal de 4 ani si imi place foarte mult sa scriu in el. Pe langa intamplari relatate, am si multe amintiri in el, poze, etc. Si mama mea avea un jurnal, iar acum jurnalul ei ma inspira si ma ajuta mult
Aww
Ce dragut.
De mai multe ori am incercat sa imi fac.
Dar de multe ori nu am mai scris.
defectu meu este ca ascult de foarte multe ori parerile celorlalti.
Blogurile personale sunt accesibile publicului larg. Jurnalul e alta treaba.
Ce pareri? E un jurnal personal. Eventual il vei citi tu peste ani sau copiii tai. Nu inteleg ce legatura au altii. Nu e ca si cum trebuie sa stie ei. Si chiar daca stiu, ce? Oricum nu il citesc ei. Nu consider lucrul asta deloc copilaresc, pentru mine jurnalul meu inseamna mult. Chiar daca am toate amintirile in minte deja, jurnalele mele sunt niste bombe emotionale. Chiar si cand le recitesc pe cele de la 15-16 ani am sentimente ciudate si faine, sa nu mai zic cum vor fi peste ani de zile. E un feeling extraordinar, merita
Eu nu am avut jurnal, dar nu este nimic rau in a avea sau a nu avea un jurnal. Este vorba de o preferinta personala. Jurnalul ar trebui sa fie ceva intim, asa ca parerea altora, faptul ca este trendy sau nu, nu ar trebui sa conteze. Daca tu consideri ca vrei sa ai un loc in care sa iti scrii gandurile si amintirile, fa-ti unul.
De ce ar fi rau? Nimic din ce-ti face placere si nu afecteaza alte persoane nu e rau. Si eu am unul, dar scriu destul de rar.
Si eu am avut unul, dar m-am plictisit de el. Deci nu-i nimic rau in a avea un jurnal, dar vezi sa nu ti-l gaseasca cineva.
Nu e gresit sa ai un jurnal, atata timp cat nu afla nimeni ce ai scris acolo. Mai nou se folosesc aplicatii de tip jurnal dar nu e mare diferenta. Daca ai un jurnal real si nu digital, ai grija unde il ascunzi
Cel mai bine e sa ai pe cineva lângă tine si jurnalurile sunt bune dar poate fi găsește cineva
Bogdan26071999 întreabă: