| Andreea_Brandus_1995 a întrebat:

E cineva care a stat la camin la politehnica in Iasi sau are vreo cunostinta/prieten/prieteni care au stat acolo? Caci vreau sa stiu la ce conditii m-as astepta daca sunt 4 persoane, dar 2? Cel mai probabil voi prince intr-o camera cu 4 persoane, avand in vedere ca m-am inscris acum, in toamna,
chiar daca am intrat la buget, zic si eu, oricum nu am de unde sti, dar vreau sa stiu ce ma asteapta. Cat de spatioase sunt dulapurile? Costa sa iti speli rufele la masina? Este cos pentru rufe murdare? Este acolo masa si fier de calcat. Este bucatarie? Cam cate persoane incap in bucatarie deodata? Sunt cani si tacamuri acolo sau trebuie sa aducem noi? Este televizor smart in camera? Este loc pentru un laptop de 24×35 cm? Este pat separat pentru fiecare persoana?

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca nu e, iti faci. Si acum crede-ma ca sunt conditii incomparabil mai bune in majoritatea caminelor de la poli ca acum 20 de ani cand mai faceam vizite pe acolo...

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru GabiDumitrescu):

"Daca nu e, iti faci"-la ce anume te referi?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Mese, de exemplu, cani, tacimuri, varuit, dulapuri. Bine, majoritatea "le aduci" nu "le faci" eu m-am exprimat cam eronat. Intelegi ideea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Caminele astea au vreun numar? T cat? De obicei la camin trebuie sa iti aduci tu tot ce ai nevoie, nu e ok sa folosesti tacamurile folosite de mai multi, mai ales la cat se distreaza toti ca iepurii pe acolo, te poti trezi cu boli cu transmitere sexuala si cine stie ce infectii.

La cateva camine tuiasi sunt bucatarii moderne (intra cam vreo 5-6 persoane maxim, dupa aceea simti ca te sufoci), cu 2 cuptoare electrice, 2 cuptoare cu microunde, frigider, blat de lucru pe toti peretii si dulapior mic sa iti aduca fiecare ce vrea pentru gatit si sa lase acolo, fiindca nu exista nimic la comun, in afara de detergentul de la chiuveta.Nu costa nimic sa speli rufele la spalatorie, dar trebuie sa iti faci programare. Daca alegi o spalatorie din campus, care nu tine de camin, atunci da, platesti.Nu exista tv in camere.Iar sa iti aduci de acasa e de prost gust, plus ca e interzis sa dai gauri in pereti.Totusi e camera de camin, nu hotel. Daca vrei sa urmaresti filme si nu mai stiu ce, e destul sa iti folosesti laptopul personal.Paturile sunt separate mereu.Vei afla care e treaba, ce conditii sunt, cand te duci in ziua de cazare sa iti dea cheia.Have fun.

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru dullcat):

Da, au denumire-T1, T2 si T3 parca asa le zice, oricum nu-s sigura.