Nu stiu ce sa cred despre Larry, adica sunt in amandoua taberele. Tu esti?
Sunt sigură că au fost ceva între ei şi încă ar fi fost dacă management-ul nu le-ar fi interzis să mai fie atât de apropiaţi. deci da, cred în Larry.
Nu cred in asa ceva, sincer vb pe ask.fm cu ei in fiecare zi si deja s-au saturat de aberatiile astea
N-ai cont pe ask.fm? Acolo poti pune intrebari diferitor oameni, acolo le-am gasit consturile oficiale ale lui Niall, Harry, Liam, Zayn, Louis, Perrie, Jade etc
Eh, pe naiba. dacă aveau, atunci anunţau pe twitter ca să poată să vorbească cu fanii, şi hai să fim realişti, ei nu o să recunoască asta în public, toţi vor râde de ei şi din ipoteza asta am ajuns la concluzia că larry există, zic.
De ce ai sustine larry? Frate eu nu am nimic cu persoanele care sun gay chiar am un prieten care este dar Louis este foarte bine cu Eleanor se vor casatorii vir avea copii lor etc cum este si normal! Nu mi se pare normal sa aiba Harry o relatie cu Louis nu vor avea o familie adevarata si si-ar strica groaznic reputatia.Si parerea mea este ca doar frustratii le baga pe gat treaba asta cu larry. Atat am avut de spus o zi buna .