Aww multumesc si poti sa gasesti pe diferite siteuri cu manga sau pe aplicatii. exista si yaoi/yuri sub forma de clipuri pe mai multe siteuri, inclusiv Youtube dar nu ma uit la alea ca ma plictisesc, ca in general nu sunt chestii de love story acolo doar sex--- si yuri e cu fete lesbi sau bi(de cele mai multe ori prima) facuta de baieti pentru baieti (in general, adica asta e publicul tinta) si yaoi e invers, dar toate genurile pot sa citeasca orice. in general cuvintele astea se refera mai mult la povesti unde fac mai mult sex decat altceva, dar sunt si manga care au si asta dar si love story, deci cred ca s-ar chema mai degraba gl(yuri)/bl(yaoi). scuze daca te-am incurcat mai mult dar nici eu nu sunt sigura ce termeni se folosesc pentru ce pentru ca foarte multa lume le amesteca xd
Ce este yaoi? N-am auzit pana acum de asta dar cat timp citesti e bine, nu mai conteaza ce.
Eu cred ca e important ce citesti ca poti sa citestii tampenii si sa nu fie utile si sa te faca mai prost sau naspa TwT. si am explicat deja ce este "yuri e cu fete lesbi sau bi(de cele mai multe ori prima) facuta de baieti pentru baieti (in general, adica asta e publicul tinta) si yaoi e invers, dar toate genurile pot sa citeasca orice. in general cuvintele astea se refera mai mult la povesti unde fac mai mult sex decat altceva, dar sunt si manga care au si asta dar si love story, deci cred ca s-ar chema mai degraba gl(yuri)/bl(yaoi). scuze daca te-am incurcat mai mult dar nici eu nu sunt sigura ce termeni se folosesc pentru ce pentru ca foarte multa lume le amesteca xd"
In mod normal da, conteaza si ce citesti dar decat sa nu citesti deloc asa cum fac multi oameni mai bine citesti ceva, orice ar fi. Cu literatura "de calitate" sunt si aici probleme, in primul rand cine stabileste care opera este de calitate si care este gunoi? In plus oricat de apreciati ar fi autorii clasici, daca nu iti place stilul lor nu are sens sa te chinui cu ei, mai bine citesti ceva modern.
Am inteles, un fel de povesti erotice lgbt Nu vad nici o problema, daca asta iti place asta citesti, nu conteaza ce spun altii.
Clar unele articole ar fi mult mai folositoare Nu prea cred ca te influenteaza negativ o carte, un film sau muzica pe care o asculti. Ar trebui sa fii capabil sa faci diferenta intre lucrurile bune pe care le poti face si lucrurile rele care ar trebui evitate, daca totusi alegi spre exemplu sa te droghezi nu e vina filmelor sau a muzicii, nu ele te-au determinat sa faci asta, a fost alegera ta.
Prin love story mă refer povestea si chestii nu neaparat sex, si mi se pare ca in multe predomina fix partea de sex, dar nu știu, nu am citit un număr chiar atat de mare de manga de genul deci e posibil să mă înșel si să am impresia ca "majoritatea" pe care o văd eu să nu fie chiar majoritatea reală.