Revenind la ideea initiala, da, am de gand sa traiesc. tocmai pentru a urmari si pentru a ma amuza de reactiile celor ca tine, evident deranjati de afirmatia mea :3
si ca sa incheiem toata aceasta discutie, iti urez mult noroc cu viata ta frumoasa
Cei fericiţi cred că viaţa este frumoasă, iar cei nefericiţi cred că nu este deloc.
Nu neapărat.
Depinde de fiecare, dar după cum am observat în jur aşa este în general.
De ce pătrunjel?
Pătrunjel esti tu
Eu nu sunt. Eu sunt Duamutef.
Pentru oamenii prostuti, viata e frumoasa dar pentru oamenii inteligenti, viata e doar o iluzie. exact la fel ca fericirea.
Genial răspuns.
Multumesc, am avut suficient timp la dispozitie incat sa imi conturez aceste conceptii si principii ciudate asupra vietii
Nu neapărat.
Deştept să fii să ştii să te bucuri de fericire şi să laşi unele percepţii care nu te vor ajuta cu nimic.
Sa te bucuri de fericire? oricum vom muri cu totii. de ce sa mai fim fericiti? si cat poate dura aceasta "fericire"? maxim cateva secunde, cat afisam acel zambet pe chip... dar atat...
Dar de unde știi ce e după moarte? Știi au apărut numeroase teorii legate de acest aspect și nu poți fii convins că mori. Eu nu impun nimănui cum să trăiască dar e clar că a fii fericit e automat și mai bine. Dacă te gândești că oricum mori mergi pe principiul acela cum că trăiești în prezent și prezentul este cel care contează. Niciun om întreg la minte nu ar alege nefericirea în detrimentul fericirii, asta este clar.
Tu alegi pe ce principii mergi, și tu poți judeca singurel cum e mai bine să fii. Dar pe principiul tău eu zic că mai bine îți iei viața că oricum nu are niciun sens, mai pe scurt trăiești degeaba. Deci, ce mai aștepți?
1. sunt fata si 2. serios? ma incurajezi sa ma sinucid? okey...
Doar îți spun ce ar trebui să faci respectând principiile tale de viață. Oricum Terra e cam populată și mai avem nevoie de spațiu, și sunt mulți cu principii asemeni ție, și dacă oricum nu găsesc un rost a ceea ce au eu zic că normal ar fi să renunțe oricum dacă tot vor pierde tot la un moment dat. Singurele lucruri care te pot ține în loc sunt nesiguranța și lașitatea.
Nici tu nu ești convinsă de ceea ce ai zis sau ceea ce crezi. Nici nu este bine să fii. Oricum știu că nu te vei sinucide. Timpul te va schimba. Deci nu e motiv de îngrijorare.
Dar cum sunt deranjat? Nu sunt deloc deranjat, doar îți dădeam un sfat care mi se pare complet normal aplicat la percepția ta. Crezi că îmi pasă de tine? Mai amuzantă e deducția ta care numai logică nu e. Zici înainte că nu contează dacă ești fericit dar zici că trăiești ca să te amuzi de anumite reacții. Mai învață să judeci înainte să afirmi ceva ca să nu intri în contradicții. Îmi place că te amuzi mai mult pe anumite idei pe care nu știu cum ți le faci, ohh dar Doamne sunt atât de deranjat de ce ai spus. Crezi că nu am întâlnit persoane cu gândirea asta? Am întâlnit multe, deci ceva nou nu e, nu m-ai surprins cu nimic. Nici tu nu crezi ceea ce ai spus înainte și asta e și mai amuzant, fapt care ne și spune că nici nu pot să o numesc percepție asupra vieții ceea ce prezinți tu. Lașitatea și nesiguranța nu te vor lăsa niciodată să faci acel pas, adică să te sinucizi, cum spuneam și înainte, și eram sigur.
Și app nu am spus că viața mea e frumoasă. Nu este deloc. Doar că eu știu să mă bucur de anumite lucruri și să le acord importanță, păcat că apar cam rar dar asta e.
Si atunci de ce ai mai pus intrebarea daca nu esti de acord si cu alte pareri?
E normal să nu fiu de acord cu anumite pareri, oricum cu părerea ta nu am nimic, doar ca ti-am dat un sfat si ti-am spus opinia mea in legatura cu tine si cu ceea ce ai spus.
App urât din partea ta ca îmi trimiti mesaj dar optiunile tale nu îmi permit sa iti raspund la el.
Nu e deloc urat. in mesaj ti-am scris ca nu ma asteptam sa imi accepti cererea de prietenie (care sper sa fie si una de pace )
Stiu ce ai scris dar speram sa am sansa la un reply. Eu nu am de ce sa fac pace ca doar nu suntem certati.
Dar dacă nu vrei sa accepti mesaje, asta e...
Incearca acum.
În momentul de față, nu e. Dar sper că va fi mai frumoasă în viitor.
Revenind la ideea initiala, da, am de gand sa traiesc. tocmai pentru a urmari si pentru a ma amuza de reactiile celor ca tine, evident deranjati de afirmatia mea :3
si ca sa incheiem toata aceasta discutie, iti urez mult noroc cu viata ta frumoasa