De ce ți-ar plăcea? E ok, stai calm.
Ar fii rău în cazul în care ai dori să te faci doctor sau polițist criminalist. Dacă ai alte orientări totul e ok.
Plus că pe viitor poate vei scăpa de acest viciu, dacă-mi permiți să-i zic așa.
O seară plăcută.
Depinde si de persoana dar, da este normal! Daca tie nu-ti plac chestiile astea asta e personalitatea ta si crede-ma ca este normal! FUNDA?
De ce n-ar fi? Cand aceste chestii te atrag, atunci e mai anormal(sa zicem). Mie nu-mi provoaca scarba, oricum. Sunt doar oameni, morti, dar oameni
Am vrut să zic fobie. Offf... Nu știu ce este în minte mea.
Foarte normal. Aceasta respingere pe care o simtim fata de cadavre vine din instinctul nostru de conservare care ne face sa asociem moartea cu ceva neplacut. Poate ca ne face sa ne gandim si la propria mortalitate, iar asta nu e deloc pe placul nostru. Unii se tem de morti si pentru ca sunt superstitiosi. Se tem de spiritul celui decedat, sau asa ceva, mai ales cand sunt in preajma cadavrului. Asta e un fel de frica de necunoscut, pentru ca nu stim exact ce e moartea, sau ce se intampla dupa ce murim. Eu personal nu cred in asemenea povesti. Pentru mine, un om dispare pentru totdeauna atunci cand moare, si nu mai am nicio iluzie ca il voi mai intalni candva. Cu toate astea, nu ma pot abtine sa nu am un sentiment negativ atunci cand sunt aproape de un mort. E ceva ce vine din instinct si e foarte greu de eliminat.