| RosaliaOriginala a întrebat:

E normal sa nu vrei relatie si familie, copii etc?

9 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu e deloc anormal.
E doar foarte trist.

| Freya1 a răspuns:

Nu e anormal, fiecare după cm crede de cuviință. Doar ca e trist sa ajungi singur și bătrân.

| AdioTPU a răspuns:

Da. Eu fac parte din această categorie.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Perfect normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AdioTPU):

Really?! Why?! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici sunt. happy

Normal, eu pentru mine cred că e, alții din împrejurimi mă consideră o ciudată. Noroc că nu mai e considerată vrăjitoria ceva abominabil ca în trecut, că acum, arsă pe rug eram. rolling on the floor)

Totuși îmi doresc copiii, cu trecerea anilor și îmbătrânirea mea. laughing) Dar cum oricum îmbătrânesc și deocamdată nu am cine știe ce stabilitate financiară ok, mă duc să strâng acum, iar la bătrânețe, cred că o să înfiez, până la urmă copii și atunci o să mă declar în societate, bunica lor rolling on the floor)
O să sar direct la statutul de bunică rolling on the floor)))
Mai îmi doresc și acum copiii, tânără fiind, dar sincer mi-i doresc doar din ego, adică îi vreau ca să călătoresc cu ei rolling on the floor) ca să nu fiu nevoită să călătoresc alone și mai ales ca să plec într-o țară străină, să mă apere de prădători, deci, nu ar fi chiar ok, zic, să înfiez copii doar din acest motiv. rolling on the floor) Mai mi-i doresc poate și din cauza poveștii ăleia perfecte "mama care pleacă în aventura vieții ei, cu puii ei." Dar sincer, cred că și aici ar fi tot un ego. Vreau să umplu / creionez o poveste și atât. laughing)

Însă mna, nu neg că să dorm în cort cu copii mei într-o pădure și să stăm, cum stăteam eu cu mama în copilărie, doar cu un radio, nopțile de vară la bunica în ogradă, ea spălând rufe de mână, iar eu stând cu fundul pe pervaz, privind bolta cerească și fredonând împreună melodiile de la radio.
Gosh, ce vremuri!

Lol! Chiar m-ai făcut să plâng cu întrebarea ta și depănatul amintirilor ăstora, astea sunt cele mai faine amintiri din copilăria mea.

God! Ba chiar mi-am amintit că anul ăsta am și eu salariu și la dracu dacă i-am luat ceva mamei mele, cadou de mărțișor. sad Ehhh, mersi până la urmă că mi-ai amintit. rolling on the floor)

Lol, dar în loc să-i apăr eu pe copiii mei de prădători, eu vreau copiii ca să mă apere ei de prădători. Clar am probleme. rolling on the floor)

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu. Îți e frică să faci conexiuni cu oamenii. De asta ai impresia că nu vrei. De fapt vrei, dar frica ta te oprește

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Da, e perfect normal daca pe tine te face fericit. Nu conteaza ce spune societatea. Tu faci ceea ce vrei cu viata ta.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Nu. E ceva în neregulă cu sufletul tău, ai o problemă, ai un "of". Caută-l, încearcă să aflii care e.

Întrebări similare