Pentru ca e in genele noastre sta sa tindem catre confort.
Si eu fac la fel, am un prieten care stie istorie, politica, economie, si imi zice el tot, nu stau sa caut eu luni de zile surse, sa caut mai multe surse, sa compar, sa iau dintr-o sursa una, din alta sursa alta.
Imi e mult mai comod sa-mi explice el care deja a cautat.
Bine, asta e altceva dar tot principiu ala e. Bine, nici asa pentru un cuvant sa nu cauti, dar zic ca idee. Unii sunt prea comozi.
Pentru ca mai sunt și aia care baga expresii/cuvinte de la ei pe care nici mama dicționarelor nu îl/le găsește
Pentru ca acele cuvinte pot insemna lucruri diferite, depinde de zona, de mediul in care e utilizat nu exista o singura definitie pentru astfel ce cuvinte.
Daca ar fi sa spun despre tine ca te-am vazut cantand la pian ce ai intelege? Conecteaza-ti cei doi neuroni si cauta in dictionar daca vrei
Eu cand pun o intrebare sau dau un raspun evit argoul pentru e posibil sa nu mai intelegi nimic.
Da,am văzut destui.Eu îi ignor, nu am răbdare să le dau mură-n gură.Îmi par genul de antisociali care simt totuşi nevoia să socializeze cu cineva, dar nu au motivația să se documenteze pe subiect.Sau or fi doar nişte habarnamişti care se bagă în seamă doar pentru puncte şi încearcă să mascheze asta într-un mod cât de cât subtil, arătându-se interesați de subiectul întrebării.
Hai sa ne bazam toti acum pe comfort, nu? De ce sa ne folosim creierul? Da-l dracu de creier, hai sa stam prosti si sa-i lasam pe altii sa gandeasca pentru noi.
Se zice confort, nu comfort, geniule.
In caz ca nu observi, "n" si "m" sunt unul langa altul pe tastatura, si am facut greseala ca apas pe cel gresit, fara sa observ greseala. Ti-a trecut prin minte asta?