anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o diferenta mare dintre personalitatea voastra de pe TPU vs viata reala?

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Scuze de deranj

| Justme1997 a răspuns (pentru RAY):

Tusesc încontinuu de cam 1 saptamana, dureri de cap, de dinti. Nu mai am voce de la tuse, nici sa dorm nu pot.

| RAY a răspuns (pentru Justme1997):

De cat timp lucrezi acolo? copii erau bonavi? colegele tale?

Jumate din copii bolnavi si 2 educatoare dar doar eu ma simt pe moarte. Poate nu am ceva vaccin de cand eram bebe idk

Sa vezi de suplimente cu zinc doza maxima si 5 fructe pe zi, spalate des cu sapun pe maini, poarta o masca pe gura, manusi dace e cazul, ca si tu acum poti transmite ceea ce e grav, vorbim de niste copii, daca faci astea rata scade cu 70% sa primesti o boala, dar de ce ai ales meseria asta?

| Emazio a răspuns:

La fel, de fapt cred ca am mai putin rabdare pe internet decat in viata reala. In viata reala daca sunt in anumite situatii trebuie sa suport uneori, pe internet pur si simplu ignor.

| RAY a răspuns (pentru Emazio):

Vad ca cu mine ai rabdare destula laughing laughing

| andiceasu95 a răspuns:

Da una foarte mare, aicea sunt sincer si nu timid, iar in viata reala zici ca sunt o fantoma laughing

Răspuns utilizator avertizat

Mersi de sfaturi, o sa incerc happy nu cred ca pot sa port masca, sa nu speri copii. Parca ma simt mai bine azi, am avut o reactie urata la un sirop, cumva. Vreau sa lucrez cu copii, imi plac, am rabdare cu ei si parca si ei ma plac (unii). M-am dus la gradinita dupa ce am vazut ca la școală sa predau sigur nu ma bag.

| Yurisa a răspuns:

Pe TPU pot parea agresiva uneori. In realitate sunt un mieluț timid sad

Desigur ca iti place este normal, si tu la randul tau vei fi o mamica candva

Ma îndoiesc, nici nu imi doresc prea tare. 70% din copii sunt draci, riscul e prea mare.

| acerr a răspuns:

Eu sunt aceeasi,
dar aici am vazut ca multa lume copieaza raspunsurile de pe google,pentru a raspunde corect si pentru medalie,consider ca ei fac din sitele asta o munca, haaha, ca vrea sa iese in evidenta prin raspunsuri clare, corecte si scrise impecabil, deci persoanele care copieza texte, nu se mai numesc oameni reali! sunt falsi

Întrebări similare