anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o intrebare putin mai stupida cred dar ma gandeam sa o spun.
Cineva, mi-a zis "mosule, nicio femeie nu e urata dar putine sunt frumoase".
I-am zis ca nu are sens ceea ce a zis, ca daca niciuna nu e urata si putine sunt frumoase. Atunci restul cum sunt? Iar el a zis ca e o metafora si nu am cum sa o intelg si ca daca esti intr-un restaurant cu o fata urata si nu-i spui ca e urata.
In mod normal stiu ca nimeni nu iese cu fetele mai putin frumoase. Am exagerat?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ba chiar are sens. Exista fete care nu-s nici urate dar nici nu le-ai cataloga drept frumoase. La categoria aia s-a referit. In general cam nicio femeie n-ar fi urata daca ar avea grija de ea cum trebuie

| Mariu0699 a răspuns (pentru Adry05):

Nu toate fetele se ingrijesc cum trebuie. Dar daca nicio fata nu e urate dar putine sunt frumoase, atunci?
Prima zice ca asta era un sfat, apoi a zis ca e o metafora

| PainTech a răspuns:

"In mod normal stiu ca nimeni nu iese cu fetele mai putin frumoase." - GRESIT

1. Daca esti "mai putin frumos" esti nevoit sa iesi cu fete "mai putin frumoase"
2. Frumusetea nu este tot ce conteaza.
3. Frumusetea e relativa

| Adry05 a răspuns (pentru Mariu0699):

Am explicat deja vorba aia suficient de bine si explicit zic eu, mai citeste pana pricepi ca nu repet aceeasi propozitie de 5 ori.

| andreeabobo a răspuns:

Depinde de fiecare cum percepe, lasand frumusetea fizica la o parte, eu am aceiasi parere si despre oameni,
Nici un om nu este urat, dar foarte putini sunt frumosi. Frumusetea fizica e trecatoare. Nimeni nu este urat, toti oamenii sunt frumosi in felul lor, dar putini oameni sunt cu adevarat frumosi. Dupa cum am zis nu ma refer la frumusete fizica.
Dar depinde de fiecare cum percepe.

| Mariu0699 a răspuns (pentru PainTech):

Reformulez, nu iesi cu o fata de care nu-ti place. Si stiu ca fiecare e frumos/frumoasa in felul sau, nu e urat nimeni happy

Stiu la ce se referea, zic ca exprimarea e mai proasta cel putin asa mi se pare

| Adry05 a răspuns (pentru Mariu0699):

Nu stiu, mie mi se pare ok an priceput exact ce a vrut sa zica si cat timp se înțelege eu zic ca exprimarea nu e proastă

Si eu am inteles din prima, doar ca na. E o parere personala pe care nu mi-o pot schimba.