| wahaha a întrebat:

E ok sa ai alta orientare?

14 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Depinde de locul unde ești.

| Miruna333 a răspuns:

E ok sa nu iti pese de parerile celorlalti, ci doar de a ta

| dullcat a răspuns:

E normal.

| RAY a răspuns:

Spunea Camus parca că cu toți suntem predispuși judecați de către societatea în care trăim, asta duce la mizantropie clar, in Ro încă persista gândirea comunistă

| J0B0MAT a răspuns:

Depinde ce orientare.
De exemplu să fii un psihopat care găsește plăcere în tranșarea oamenilor nu e ok.

| wahaha explică (pentru RAY):

Well nu am a o gandire comunista si ma refeream la orientarea sexuala lol

| RAY a răspuns (pentru wahaha):

Nu mă refeream la tine mann, tocmai ce am văzut o postare cu gay pe Facebook sa vezi ce de înjurături și blesteme cu Dumnezeu

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de cercul tau social. Daca in jurul tau ai oameni care nu au nimic impotriva si nu ti-ar putea incurca viata, daca asta simti, atunci se poate spune in cazul tau ca este ok.

| ionut13512 a răspuns:

E ok, însă cel mai important este ca acea persoană să se accepte pe ea însăși.

| pufulescu0o a răspuns:

Da, este ok sa ai alta orientare dar nu este deloc ok sa o porti " scrisa in frunte ". Adica sa pretinzi sa ti se adreseze ceilalti cu anumite pronume si sa ti se permită parade in pielea goală pe strazile principale ale oraselor.

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat nu impui nimanui orietnarea ta sexuala si nu afectezi pe nimeni la locul demunca, s coala, s au unde esti tu, cred ca nu-i pasa nimanui daca esti gay, lesbi, hetero sau esti hermafrodit.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu

| Mosotti a răspuns:

Da, este normal, nu trebuie sa fim toti la fel, e chiar normal sa fie diversitate, e ca si cum "e normal sa mananc zmeura daca 90 % mananca prune?", cu alte cuvinte "e normal sa nu fiu ca ceilalti?".
Atat timp cat nu faci rau la nimeni, e normal orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D.p.d.v religios, nu. D.p.d.v social, depinde.

Întrebări similare