| Briosicaツ a întrebat:

E un băiat care mă place dar eu nu îl plac, totusi ce vreau să spun este că a devenit ENERVANT tare. Vrea mereu sa ieşim în pauze nu mă lasă, îmi trimite mereu bileţele in oră.

Help! Fundă!

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai si de ce nu ii spui in fata sa te lase in pace ca nu il placi, ca ai prieten sau ceva. Daca nu se opreste spune-le parintilor tai sa ia masuri, sau profesorilor.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IsabelaIssa a răspuns (pentru Briosicaツ):

Daca intr-adevar te deranjeaza si ii spui sa renunte si nu o face, recurgi si la alte masuri, mi se pare normal. Dar ce sa faci, sa il suporti pana termini scoala? Faci cum crezi.

| vampir004 a răspuns:

Cu timpul o sa se plictiseasca crede-ma ca si mie mi-a placut de o fata si eu incercam de mai multe ori sa-i spun ca o plac dar ea mi-a spus ca nu ma place si cu timpul mi-am dat seama ca nu este singura fata pe pamant.

| WildDream a răspuns:

Daca nu ii acorzi atentie o sa se potoleasca intr-un final. O sa se plictiseasca sa fie ignorat. Nu-l lasa sa vada ca te afecteaza ce face ca o sa-si dea importanta. Daca nu i-ai zis deja ca nu esti interesata de el spune-i, poate inceteaza.
Ps: mototoleste sau rupe biletele pe care ti le trimite in ore, fara sa le citesti, si de preferat ca el sa te vada facand asta. Poate se enerveaza si nu mai trimite...