anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Șeful meu despre care v-am tot vorbit e preot. Cântă atât de frumos, are o voce atât de plăcută și dulce. ♥️ E o plăcere să vin la slujbă și să-l ascult. ♥️♥️

Aveți și voi un preot în orașul vostru pe care-l îndrăgiți, care vă face să veniți cu/de drag la slujbă? happy

Răspuns Câştigător
| Allhambra a răspuns:

Uite https://www.tpu.ro/......-atractia/

Fata îl place ca bărbat. Și e de apreciat că luptă din greu cu ea însăși să nu greșească și să facă ceea ce e corect.

21 răspunsuri:
| Wallace a răspuns:

E grava rau obsesia ta

| Allhambra a răspuns:

Ești îndrăgostită de un preot căsătorit?
Oofff. Ține post negru 7 zile, fă 200 de mătănii, mergi la o slujbă de exorcizare și multă, multă gargară cu aghiazmă.
Poate scapi și nu ajungi în iad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wallace):

Te înșeli. E atracție, nu obsesie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mă bucur pentru tine că mergi la biserică.Și, da, preoții au ceva deosebit, e o plăcere să-i asculți vorbind. Dacă mai și cântă se intâmplă să cazi in extaz.Imi pare rău că te-a concediat din postul de vânzătoare la lumânări, sau ce funcție aveai acolo.Dar ai avantajul că e o persoană publică și poți avea oricând acces la el.Mai ales că e un om moral,cei ca el,dacă se compromit, iși distrug intreaga viață, deci nu merită.

Eu sunt mai mereu in călătorie, am intâlnit mulți preoți mișto.O să pun poză cândva cu cei mai reușiți pe care dacă-i vezi, cazi pe spate.(la figurat)

| iulia0514 a răspuns:

Da sunt mulți preoții care arată bine și care își știu bine meseria! P.S nu ai nevoie de exorcizare nici sa ți post negru chiar dacă ești îndrăgostită de el astea sunt aberații nu alegem de cine ne îndrăgostim deci nu e nici un păcat!

| iulia0514 a răspuns (pentru Allhambra):

Serios de ce? Până la urmă nu e un păcat sa iubești dar în schimb e păcat sa judeci!

| Allhambra a răspuns (pentru iulia0514):

Da, nu e păcat să iubești în general, dar e păcat să iubești un preot care mai e și căsătorit.
Pentru că în mod sigur aici nu vorbim de o iubire castă ci de un sentiment erotic.
În ortodoxie există un termen, se zice că îl "zmintești" pe omul Domnului.(bineînțeles dacă te manifești în vreun fel față de el, nu dacă ți totul ascuns în tine)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Allhambra):

Of,of, ce te faci cu iubirea asta?

Pai ea nu și-a exprimat în nici un fel sentimentele pentru el a specificat clar! Sunt de religie ortodoxa am chiar și preoții în familie dar niciodată nu am auzit de exorcizare pentru ca s-a îndrăgostit o enoriașa de preot happy

| Allhambra a răspuns (pentru iulia0514):

A avut mai multe postări nu numai asta.
laughing Primul meu comentariu e în glumă, o ironie.
Unde ai mai auzit de gargară cu aghiazmă? laughing

La câte aberații am citit pe aici sincer nu prea mai poți să-ți dai seama când cineva vorbește serios sau nu bug

De acord cu tine! Oricum o sa apară altul și-l uita pe nenea popăwinking

| helpforyou a răspuns:

Nu merg la biserica. Iar daca as merge nu as face o pasiune pentru un popa.

Hmmm... tot indragostita.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Preot cantacios, nu. Sunt praf majoritatea.
In schimb, stiu un dascal tanar, probabil pe la 19-20 de ani, care le da foarte bine. Dupa voce, freza, ochelari si felul in care tine masura, sigur "baga" cu lautarii, dupa slujba.
Ar fi si pacat sa ramana la biserica.

| AVAAVA a răspuns (pentru Allhambra):

Corect

| 1231242 a răspuns:

Dar tu ca ce lucrezi de seful tau e popa? Ai grija ca e o vorba veche:si cu pulla-n kur si sufletul in rai, nu se poate.

| Holiday a răspuns:

Am auzit multe motivatii pentru mersul la biserica, dar e prima oara cand aud ca cineva merge pentru ca viseaza la plua popii...laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Allhambra a răspuns (pentru Bubico2022):

E greu să te prinzi că e un text la mișto, nu? laughing))

Răspuns utilizator avertizat
| B00bsLicker a răspuns:

Mie imi place de Arsenie Boca