Pro, da nici 2 cuvinte si 7 emoticoane. asa NU. Daca se folosesc cu moderatie, is ok.
PRO si eu, cu conditia sa fie folosite limitat, fara a se ajunge la stadiul in care nu poti citii un raspuns din cauza exceselor de emoticoane.
Paii.
Eu una sunt PRO, pentru ca, eu cred ca poti, cu ajutorul lor sa exprimi mai bine parerea ta.
Dar asa cum au spus multi, sa nu fie in exces.
Insa asa, in general, nu deranjeaza cu nimic.
Si chiar ajuta uneori.
Sunt pentru folosirea lor, cred că se pot exprima mai bine anumite stari folosindu-le.
Ma simt mai bine cand folosesc emoticoane si se pot transmite mai bine starile sufletesti.
PRO. Cred ca ne exprimam parca mai bine daca punem semne. Daca mi se cere opinia despre o piesa de exemplu pot sa arat cat imi place cu emoticonul ":X", sau pot sa-mi arat multumirea pentru ajutorul dat prin emoticonul ">
Dear, trebuie sa recunosc faptul ca emoticoanele mi se pare tare haioase, uneori chiar de ajutor; sincer, am fost intrebata, cu mare mirare, cum de la varsta mea (aproape matusalemica!)folosesc frecvent emoticoane?
dar mie imi plac; mi se par utile de cele mai multe ori!
deci...
Ma pot exprima si fara, dar ele sunt un accent, o pata de culoare...
fara exagerare, totul e ok!
PRO! mi se pare ca atunci cand scrii ceva cu emoticoane totul e mai colorat.Parerea mea.
...eu ma intreb cum ar fi sa discut cu o persoana care nu are nicio expresivitate ... trist , cred!
Acum, cum ar fi sa discut cu o persoana care ori zambeste, ori se stramba, ori este imburojata, ori imi scoate limba, ori este putin plina de sine... ori se preface ca ploua , ori, ori, ori!
Daca sunt folosite in exces, sunt CONTRA! Ce-i mult strica, creeaza dependenta !
Daca sunt folosite cu bun simt si fara exagerari, repetitii si alte cele, sunt PRO!
Pana la acest moment, desi nu am "search-uit" prea mult pe TPU, nu am intalnit vreun mesaj care sa ma deranjeze!
:*
Nu ma deranjeaza, chiar imi plac si doresc sa folosesc si eu dar nu stiu de unde sa le iau.
PRO, mie imi plac. si imi plac si multe... ma ajuta sa ma exprim mai usor
PRO. Desi ar fi de preferinta sa nu exagereze. Mai zicea un tip de pe TPU cum ca maxim 3 ar fi destule. Are dreptate.
Pro nu ma deranjeaza ba ciar imi plac emoticoanele sunt super, nust dc normal nai voie. Oricum nimeni n-ar pune egzagerat. Ar fi pierdere de vreme.
Ce de moralisti pupindosisti p-aici, mie mi-e indiferent ca se folosesc sau nu, nu ma afecteaza cu nimic. Nu inteleg pe unii cu ce-i afecteaza niste chestii subiective, sau doar vor sa se afle si ei in treaba, in centrul atentiei, cum am zis mai sus...moralisti pupindosisti. Bacemi e primul.