NOname
| NOname a întrebat:

EMOTICOANELE (adica - big grin ) pe TPU. Sunteti PRO sau CONTRA folosirii lor? Va plac sau sunteti deranjati atunci, cand le vedeti, sau poate sunteti indiferenti (si asta e un raspuns)? Va ajuta sau va incurca?
Este doar un sondaj de opinie. Vreau doar sa aflu parerea majoritatii de pe acest site, asa ca, va rog frumos, sa nu evitati sa dati un raspuns. Voi fi impartiala. Multumesc anticipat! kiss

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Pro, da nici 2 cuvinte si 7 emoticoane. asa NU. Daca se folosesc cu moderatie, is ok.

93 răspunsuri:
| LLL2 a răspuns:

Pro

| ATB a răspuns:

Pro si contra. Pro pentru ca se numesc emoticons adica simboluri prin care iti exprimi un sentiment o traire, dar contra pentru ca unii sunt anumiti indivizi care isi exprima sentimentele majoritar prin emoticons. Deci in concluzie tot ce e mult strica dar e bine sa fie putin folosit hmm asa ca un condiment emotional. 2-3. bye

| Byclick a răspuns:

Aceste emoticoane adauga putin din sentimentele mele noastre peste simplul scris, ne ajuta sa ne dam seama daca cineva e ironic nervos, etc. Ele sunt enervante doar cand nu sunt folosite adecvat sau cand sunt folosite excesiv.

| Cristina300798 a răspuns:

Eu sunt PRO, sunt amuzante, exprima diferite emotii si pe mine ma pot ajuta.Inca o data eu sunt PRO

| gabriela007 a răspuns:

Pro

| JustLikeMe a răspuns:

PRO normal

| d33aindragostita a răspuns:

Eu din obisnuinta pun cate un "big grin" sau ":X"...Deci sunt pro!

| Demo8k a răspuns:

Sunt indiferent.

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Un pic nu-mi plac da totusi is OK

| Andruu_6391 a răspuns:

Pro.blushing. eu sincer le adorlaughing. day dreaming

| yoppzz11 a răspuns:

Nu cred ca incurca pe nimeni insa atunci cand spui ceva de genu`:
salut. ce faceti? multi pwpici :X:X:X:X:X:X:X:X
devine enervant:l

| malina_9825 a răspuns:

Pro.:d

| Elenutza_8844 a răspuns:

Pro, dar nici exagerat de multe emoticoane pentru ca la un momentdat devin enervante

| AngelandDemon a răspuns:

Eu sunt pro emoticoanelor

| wizopo a răspuns:

Sunt pro.

| robert123 a răspuns:

PRO sunt folositoare sa exprimi ce simti cateodata dar nu in genul asta: (sall:X, ce mai faci big grintonguehappy, ma plictisesti raised eyebrows-w)pigasta mai mult e prostie

| X:X:X:X:X:X a răspuns:

PRO dar sa nu fie un cuvant si 500 de emoticoane

| LollipopWithHeroin a răspuns:

Dca nu abuzezi, e in regula.

| MissMadCokiee a răspuns:

Pro

| Crucified a răspuns:

Sunt pro deoarece transmit emotii sau cand primesc raspunsuri aflu ce fel de emotii au cand raspuns...si nu mai stiu cum sa ma exprim
pup! kiss

| DarkBlood32 a răspuns:

Pro ca te ajuta sa te exprimi. Dar unii le folosesc in exces si inalca regulamentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza prea mult, imi este indiferent, caci pana la urma acelasi mesaj il transmiti, doar ca mai exista cazuri cand semnul nu e pus corespunzator si incurca.
Pentru cei care tin la gramatica limbii romana, cred ca conteaza mai mult, adica pun mai mult accept pe corectitudine si prefera ca mesajul sa fie scris corect si fara emoticoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi este indiferent(sunt sigura ca ai observat pana acum lucrul acestahee hee). In unele cazuri chiar merge cate un emoticon, pentru a "inveseli"putin postarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact cum spune @bacemi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Pro. big grin Ne ajuta sa ne intelegem mai bine, sa ne exprimam mai colorat, sa ne aratam sentimentele adevarate. Le consider a fi foarte utile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intrat in criza? Nu mai spune! crying
Am intrat in criza? Nu mai spune! thinking
Am intrat in criza? Nu mai spune! oh go on
Am intrat in criza? Nu mai spune! waiting
Am intrat in criza? Nu mai spune! whistling
Am intrat in criza? Nu mai spune! at wits' end
Am intrat in criza? Nu mai spune! surprise
Am intrat in criza? Nu mai spune!winking
Am intrat in criza? Nu mai spune! nail biting
Am intrat in criza? Nu mai spune! angry
Am intrat in criza? Nu mai spune! straight face
Am intrat in criza? Nu mai spune! worried
Am intrat in criza? Nu mai spune! no talking
Am intrat in criza? Nu mai spune! rolling eyes
Am intrat in criza? Nu mai spune! :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scriu de exemplu: "Azi mi-a venit s-o omor pe soacra mea. Apropo, care mai e tariful ucigasilor platiti?". Cum, daca nu cu ajutorul unei emoticoane, as putea sa fac, ca sa nu fiu considerat de UNII un sadic, un nebun, un criminal, un om care nu-i respecta pe cei in varsta? laughing
Normal ca sunt PRO! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt pro le folosesc des pe messenger la fel ca si prescurtarile...