Ai dreptate, cel mai bine ar fi fost daca N. Ceausescu era judecat pentru faptele sale, poporul ar fi dorit sa afle cat mai multe din acele vremuri care au avut o incarcatura istorica deosebita.
Stii cum e, nu suntem in masura sa judecam pe nimeni, doar Dumnezeu o poate face! Era om, insa atat de crud.Si poate ca totusi a scapat prea usor.Desi cand era el era destul de "liniste". Pa, pa!
In acele momente(dec. 1989)erau interesele asa mari incit uciderea lui era singura solutie.Acum stind si judecind la rece nu au procedat bine ca l-au omorit.
Nu stiu daca era mai bine sau nu, nici macar nu l`am apucat si sincer nu ma intereseaza. Dar nici`un om nu are dreptul de a lua o viata. Si modul in care i`au omorat a fost groaznic.
Am sperat dela bun inceput si chiar visam inca de dinainte de lovilutie ca cei 2 soti sa fie condamnati sa locuiasca intr-o garsoniera confort 4 si sa li se asigure o pensie minima...; ar fi fost o pedeapsa mai mult decat rezonabila si ar fi dat cu adevarat satisfactie oricarui roman...