Nu iti bate capul cu ea pe subiectul asta, pierzi lupta din start. Las-o in lumea ei in care crede ca mai mult de 5 persoane chiar ii citesc intrebarile. Chiar daca face singura 500 de posturi la propria intrebare.
Vad ca are o conceptia bine conturata. Am vazut ca posteaza mult, dar nu chiar nu rezolva nimic daca posteaza aceleasi chestii despre animale, nu rezolvi nimic postand ceva, poate in acest moment sunt taiate 2-3 gaini pentru hrana. Eu ma intreb, cei vegani cate kg au si daca sunt sanatosi tun...
SUnt pe dracu sanatosi, mintal si fizic. Oricum ai facut o eroare fatala. O femeie nu ai "voie" sa o intrebi cate kg are sau ce varsta are.
"dar nu chiar nu rezolva nimic daca posteaza aceleasi chestii despre animale," Orice om normal la cap intelege asta dar las-o in lumea ei. E ca si cum ai spulbera visele unui copil, ii zici ca exista Mosul si dupa 2 zile ii zici ca e teapa. Asa si cu ea.
Eu am intrebat-o, deoarece eram curios sa vad cat cantareste daca nu consuma carne. Mancarea fara carne e precum nunta fara lautari!
Pana si doctorul recomanda sa nu renuntam la carne de tot dar lasa, veganii stiu mai bine. Imi este totusi mila de copiii astora. Ei nu beau lapte deloc, ma intreb cu ce naiba hranesc copilul. Ea cica are animale carnivore si le da sa manance iarba sau nu stiu, ceva de genul. Am vazut zielele trecute o conversatie de genul. Ti-am zis eu, dusi cu pluta.
Cat ma amuzi cateodata)))))))))
Asa e, ai dreptate in mare parte. Eu am zis, nu sunt de acord niciodata cu abuzul animalelor pentru blanuri si alte lucruri.Una e sa omori un urs pentru blana si alta e sa omori un porc, o gaina sau altceva pentru hrana. Eu chiar nu-mi pot imagina viata daca nu as consuma carne, lacatate, oua si alte lucruri animale, ma sufla vantul pe strada/
Plus alte probleme de sanatate. Daca nu din cauza lipsei unor anumite vitamine si aminoacizi, cu siguranta din cauza rinichilor, stomacului si a ficatului care vor trebui sa prelucreze toate suplimentele pe care trebuie sa le iei ca sa compensezi lipsa lor.
Sa iti cumperi blanuri facute din animale pe cale de disparitie este intr-adevar crud, in mare parte pentru ca distrugi ecosistemul si este trist sa distrugi o intreaga rasa din cauza unor motive superficiale. Dar pe de alta parte, incaltamintea si hainele din blana de animale (nu pe cale de disparitie) sunt un deliciu. Nu m-a deranjat niciodata sa platesc extra pentru incaltaminte din piele, iar angora, casmirul eh..nu se vor compara niciodata cu polyesterul. Trecand peste acest comentariu socant...stiati ca majoritatea medicamentelor si a vaccinelor sunt facute datorita testelor pe animale? Inclusiv suplimentele de care ai nevoie ca sa completezi lipsa nutrientilor dintr-o alimentatie pur vegana. Cam tot ce tine de dezvoltarea medicinala se datoreaza acestor teste. Sau poate ca si asta este cruzime impotriva animalelor.
Apropo este un comentariu care se adreseaza amandurora, nu neaparat tie, Drimmero. Ma simteam putin singura si am zis sa ma alatur conversatiei.
Mai, asa imi pare si mie rau de balene care au ajuns sa fie doar 1% sau 0.1% de cand erau o data sau tigrii care sunt de ani buni pe cale de disparitie.Dar de aici pana a ma lua de cineva pe strada ca il vad ca mananca " carne si sa ii zic " nenorocitule, stii ce animal a fost chinuit sa halesti tu acolo? " e cale lunga.
Tu chiar crezi ca pe ea o doare de altii ca mor de foame? Sa fim seriosi. Cum i-am spus la intrebarile ei, daca era una ca ea cand vanam cu batul si stateam in pesteri, nu mai exista oameni in ziua de azi. Dar lasa, ea e superioara ( cand nu a fost ), le stie pe toate. Nea Gates e prost, ce stie el. Miliardele alea le-a furat nu le-a facut pentru ca l-a dus capul.
Vina apartine amandorora, dar in special a parintilor adolescentui.Educatia se face de mic copil si eventual acest lucru se repeta ori de cate ori este nevoie.
Recent, eram cu piticul meu, veneam de la joaca. Avea un servetel, l-a aruncat pe jos.Atunci i-am zis,, Nu putem arunca servetelul pe jos'''Iar el raspuns,, Te ajut sa cauti un cos de gunoi'''Si a gasit. Copilasul nu a implinit 5 ani, si voi repeta acest lucru de cate ori este nevoie.Si mama lui face la fel.
Oricum barbatul nu a procedat corect, cel mult trebuia alertata paza.
Cred ca tipul a baut o bere in plus.
Am observat. Oricum, ne-a umplut pe toti de "eronat" si "nefolositor".
Ati iesit din tema. Discutia vostra este considerata irlevanta pentru ca nu se incadreaza in tema intrebarii,si poate fi raporata.
Ca metoda alternativa puteti folosi mesageia de aici, yahoo, telefonul, facebookul sau porumbeii, la alegere.
Discutia era de mult iesita din tema si "deraierea" a fost initiata de cea care a dat voturile. Dar cu totii stim ca nu asta era motivul pentru care am primit "eronat" si "nefolositor"
Daca te-ai fi uitat pe prima pagina ai fi vazut ca Noname a inceput alt subiect. Deci nu e vina noastra. Si asa, nu mai intra nici dracu pe aici.
Baiatul ala este deja un nesimtit dar barbatul nu trebuia sa-l pocneasca.Era suficient daca ii facea morala.