Cred ca un haker a postat asta(asa cum s-a postat pe youtobe ca miley a murit calcata de un sofer beat)
Eh bine, am auzit ca a murit Claire Holt. sincer, imi pare raw pentru ca si eu ca si voi am fost fana ei. Dar Dumnezeu sa o ierte [daca chiar a murit] si a fost un mOdel pth nOi tOtzshi. Sincer, inainte erau doar zvOnurih dar acum vedeti ca nici nu mai apare in serial Ma rog, asa am auzith. Nu va bazatzshi p asta Dar asa cred. Sa dea Dumnezeu sa nu fi patzshit nimic...
Nu nu a murit niciuna dintre ele Phobe Tonkin este teafara si nevatamatade asta joaca in sezonul 3 din H2o, iar Claire Holt nu mai joaca in sezonul 3 din H2o pentru ca ar fi trebuit sa lase serialul pentru filmul horror Messengers 2: The Scarecrow. Uitativa si voi pe youtube la el ca e misto.
Din pacate trebuie sa-ti spun ca Claire Holt a murit intr-un accident de masina in care erau si Phoebe Tonkin si Cariba Heine. Ele au avut doar niste lovituri, dar Claire a murit. Dumnezeu s-o ierte pe Claire.Este moarta.De ce crezi ca nu mai apare in seria 3 si au inlocuito pe ea cu Indiana Evans?
Pai, drept sa iti spun, am auzit si eu ca Pheobe Tonkin(Cleo) a murit, doar ca vizionez si eu( pentru ca sunt mare fan) sezonul 3 din" H2O",
unde cleo apare, dar am si eu o noua nelamurire, de ce nu apare ema. M-am gandit repede caci cel care a spus ca Pheobe a murit, a facut o greseala si ca nu ea, ci Ema murise.Nu stiu sa iti dau raspuns la intrebare, dar eu nu cred ca a murit niciuna.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar oricum, iti spun sigur ca Pheobe, Cleo, nu este moarta.In schimb nu stiu ce sa spun depsre ema