| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca a murit sau nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire Holt si Phoebe Tonkin nu au murit pentru ca Claire filmeaza in alt film si Phoebe o vedeti la televizor si fata care a aparut in locl Clairei nu e indianca o cheama Indiana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit Claire Holt se pare ca a facut un accident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clarie holt a murit DA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am auzit ca Claire Holt a murit

| x0xandra a răspuns:

Cred ca un haker a postat asta(asa cum s-a postat pe youtobe ca miley a murit calcata de un sofer beat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon aiurit pe care cineva(fara prea multa minte)la publicat! Amandoua sunt bine iar Phoebe urmeaza cursurile unei facultati si filmeaza pentru h2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba prostilor...nu are cum sa moara in atatea feluri
inecata?
calcata?
drogata?

TREZIREA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh bine, am auzit ca a murit Claire Holt. sincer, imi pare raw pentru ca si eu ca si voi am fost fana eiwinking. Dar Dumnezeu sa o ierte [daca chiar a murit] si a fost un mOdel pth nOi tOtzshi. Sincer, inainte erau doar zvOnurih dar acum vedeti ca nici nu mai apare in serial Ma rog, asa am auzith. Nu va bazatzshi p asta Dar asa cred. Sa dea Dumnezeu sa nu fi patzshit nimic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu stiu ce sa cres

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste cum sa moara ati innebunit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nimani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele ni au murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca claire holt a murit atata stiu de aceea nu mai apare ema in film eu stiu ca doar ea a murit si nu phoebe tonkin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

died Phoebe Tonkin Claire Holt is not a friend of mine was at her funeral and it is true that the show was filmed 40 years ago because they were at a photo shoot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca claire holt a murit (emma)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu a murit niciuna dintre ele Phobe Tonkin este teafara si nevatamatade asta joaca in sezonul 3 din H2o, iar Claire Holt nu mai joaca in sezonul 3 din H2o pentru ca ar fi trebuit sa lase serialul pentru filmul horror Messengers 2: The Scarecrow. Uitativa si voi pe youtube la el ca e misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit.Sunt doar niste zvonuri pentru reclama. Dar daca aflati ceva nou puteti sa imi ziceti pe id meu care este oana _96cl.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. in primul rand daca phobe tonkin ar fi murit de ce mai joaca in h2o, iar claire holt ieste invacanta impreuna cu iuubitul ei aangus mclaren.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate trebuie sa-ti spun ca Claire Holt a murit intr-un accident de masina in care erau si Phoebe Tonkin si Cariba Heine. Ele au avut doar niste lovituri, dar Claire a murit. Dumnezeu s-o ierte pe Claire.Este moarta.De ce crezi ca nu mai apare in seria 3 si au inlocuito pe ea cu Indiana Evans?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai laughing
Nu a murit nimeni. tongue
Ar fi dat undeva.la Tv. sau la sfarsitul episoadelor de la h2o"in memoriam."laughing
Clarie Hlot o sa apara.doar ca in sezonul 3 sau 4(nu stiu sigur )
Acum este plecata in jurul lumii cu familia sa. in h2o... iar in realitate face un film. calmati'va mai laughing

| 1397 a răspuns:

Pai, drept sa iti spun, am auzit si eu ca Pheobe Tonkin(Cleo) a murit, doar ca vizionez si eu( pentru ca sunt mare fan) sezonul 3 din" H2O",
unde cleo apare, dar am si eu o noua nelamurire, de ce nu apare emathinkingconfused. M-am gandit repede caci cel care a spus ca Pheobe a murit, a facut o greseala si ca nu ea, ci Ema murise.Nu stiu sa iti dau raspuns la intrebare, dar eu nu cred ca a murit niciuna.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar oricum, iti spun sigur ca Pheobe, Cleo, nu este moarta.In schimb nu stiu ce sa spun depsre emathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe asta s-o credeti voi ca nu a murit! am o prietena care are o prietena pe nume ema si era buna prietena cu clarie hotl! ea a avut un infart! si era trilullilu la cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampita rau dc crezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da nu-l dau