Ba nu sunteti sanatosi la cap ba frate, nu am mai vazut oameni mai tampiti ca voi! Cum sa moara Claire Holt? Ma, ea nu a murit! A plecat din serialul ala ca nu-i mai placea! Si daca Claire a plecat regizorul a gasit-o pe Indiana Evans.Si cu Indiana aveti o problema! Toti ziceti ca e indianca! Ba da prosti sunteti doamne iarta-ma! Asa e numele ei!
Vai de capul tau ti-ai postat de-a comentarii pe nume anonim de nici nu stii cate ai dat lasa vrajeala
Eu una nu cred ca a murit deoarece dadea pe posturi adica se difuza si dadea la sitir daca ar fi murit poate nu sunt sigura din cate stiu ca a murit phoebe tonkin fiindca se droga mereu bea si era si model si ca model iti dai seama ca trebuia sa mannace si putin si avea probelem adica eu am auzit ca ar fi murit intr-un accident de masina.de Claire nu stiu nimic.
Da, este adevarat.Claire Holt a murit in urma unei supradoze de medicamente...sincer nu stiu din ce cauza dar, interesandu-ma mai mult pe internet, am aflat ca avea o viata frumoasa, prieteni buni, dar s-a sinucis din cauza unui baiat, pe care ea il iubea si s-au despartit.Nu stiu daca e adevarat ce am citit eu pe internet. dar sper sa te ajute!