Nu neaparat. Nu exclud ca ar exista si persoane de felul acesta, insa totul tine de limbajul persoanei respective si de cunostintele pe care le-a acumulat. Pur si simplu te obisnuiesti sa vorbesti intr-un fel care poate parea putin mai neobisnuit pentru unii, mai ales daca obisnuiesti sa citesti mult si alte activitati de felul acesta. Unii, intr-adevar, se pot "chinui" sa vorbeasca asa doar pentru a impresiona, ceea ce este penibil.
Pai na, iti dai seama...atunci cand iti vine inspiratia la o intrebare, iti vine sa folosesti si cuvinte "sophiesticate"
Nu cred că poate fi vorba de faptul că "au ca homepage dex-ul", pentru că aici au timp să-și aleagă bine cuvintele, pe când pe yahoo, totul este spontan.
Eu maine implinesc un an pe site-ul asta si niciodata nu mi s-a parut ca cineva vorbeste in termeni prea complicati..Acum depinde si de gradul de cunostinte acumulate la limba romana.Din pacate acest grad este foarte scazut pe TPU..Sofisme si paralogisme exista intr-adevar in multe raspunsuri de pe acest site. poate unele prea mari si poate chia de neinteles..Aceasta mai poate fi o cauza.
Asta e nimic stai sa intalnesti pe cineva cu care sa vb pe chat sau etc....si dupa sa te intalnesti fata in fata sti ce zici...wtf asta nu e persoana cu care am vb eu pe chat sincer mi s-a intamplat