Depinde daca repeti acelasi greseli mereu nici drumul aal nu duce undeva,un drum facut cu ratiune, ambtie, determinare, inteleptiune, rabdare, invatarea greselilor din trecut da e un drum poate mai greu dar poti reusi
Este adevarat, daca ai stii ca vei castiga fara sa lupti pentru nimic ca sa obtii, sa castigi totul doar asa cat clipesti, nu s-ar mai numi batalie!
Exact! Raspunsul perfect! Indiferent de ''hopul'' peste care dai, important este sa treci peste, sa nu te opresti din drum.
''Nu da inapoi'', indiferent de cum ai intrat, nu renunta!
Corect! Pe mine intotdeauna ambitia m-a salvat!
Eu prin greseli si prin ambitie am reusit sa am succese in viata, cat de cat. Am invatat din greseli, iar ambitia m-a facut sa nu renunt, chiar daca pierdeam, macar ''concuram''.
Am invatat ca nu intotdeauna conteaza sa castigi ci mai degraba faptul ca ai participat, conteaza mai mult. Indiferent, nu trebuie sa ne dam batuti.
Nu cred Toata drumurile duc undeva.
Unele se mai intorc dar tot se termina undeva. Fiecare are drumul lui. Acum daca al unuia este o autostrada si merge mai bine pe ea asta e altceva. Doar ca trairile pe care le are pe acest drum conteaza.
Pai da, ca eu m-am referit la faptul ca faci de exemplu ceva anume si iti merge bine pana la un punct. Dar mai intervine cate un obstacol in cale.
Pai toti au obstacole. Depinde cum le privesti. Eu as vrea sa le vad ca pe un dar. Dar nu prea reusesc
Inspira.expira. Gandeste pozitiv!
Bine
Cel mai probabil, daca nu ai avut niciodata un esec inseamna ca ai tintit prea jos
Yep. Logic.Da.Desigur, drumul meu de scoala, cu rahati de caine, pe mine ma-nconjoara.