| gemeni6226 a întrebat:

Este aici cineva cui ii place sa alerge? Si daca da o faci zilnic sau ocazional? Cum te simti dupa?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci am inceput eu. M-a tinut o saptamana, ca dupa s-a pus frigul si nu ma mai scoate din patura nici... pompierul.

Dar pot sa zic ca m-am simtit bine, parca respiram mai usor. 30 de minute dimineata la ora 7 a fost o experienta chiar placuta. Poate ma reapuc.
Sportul este sanatos big grin

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e bine pentru genunchi alergatu in aer liber, doar pe banda rulanta e sanatos

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Imi place, dar cu companie.
O fac ocazional. Ma simt putin obosit, dar satisfacut. Zona in care alerg e superba, e un parc montan, in care ma mai intalnesc si cu caprioare/ciute.

| gemeni6226 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Dupa parerea ta sunt oameni care alearga nu din placere ci pentru a se descarca emotional? Am vazut un film in care un el facea asta pentru a se descarca emotional.Crezi ca ajuta?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru gemeni6226):

Nu practic alergatul atat de des incat sa probez asta, dar cred ca se poate.
Sunt multe activitati bune pentru asta, de la ascultat muzica, scris, facut curatenie, pana la condus, muncit, etc. Cred ca merge foarte bine si alergatul acolo, petreci mult timp si schimbi peisajul la propriu... Alergi incotro iti place, si consumi energia pentru asta. Dupa orice exercitiu fizic pe care il stapanesti, senzatia care iti ramane este de putere.

| Celcestietot a răspuns:

În momentul de față o fac cum o fac. Atunci, după mă simțeam oricum în formă maximă, obosit puțin doar la începutul perioadei de alergat, dar mă refac surprinzător de repede, aș putea concura cu zeii și nepregătit laughing cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergam mai demult, acum a dat lenea in mine.
Mă simțeam bine sa dau sprinturi prin pădure ori cu bicicleta pe panti, nu-mi prea place sa alerg prin locuri aglomerate.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, mi se umple inima de bucurie cand vad ca lenea a mai facut o victima in plus laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu e neapărat lene că îmi antrenez picioarele de mi le simt paralizate, numai chef de alergat nu îmi vine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Da.
2. Zilnic vreo 7-8 luni pe an cand e suficient de cald afara dimineata.
3. Depinde de cat de repede pot sa alerg.

| tup3u a răspuns:

Dimineața în parcuri, pe drumuri, alei mai puțin circulate sau zone cu vegetație și la sală pe bandă.