| Joker3134 a întrebat:

Este bine plătită meseria de tehnician echipamente de rețele și calcul?

13 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Am auzit ca un retelist ar fi platit cu 1000 Euro net, adica administrator de retea. Si asta in 2015.

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru Joker3134):

Nu neaparat dar sincer nu stiu sigur, in mod normal ar trebui sa te pricepi, poate ajunge si sa ai atestat ca ai facut curs serios de asa ceva.
De ex multe firme nu te verifica, e de ajuns sa ai cursurile Cisco retelistica absolvite si ajunge, sunt cursuri f serioase si ample acolo. Adica se presupune ca dacai ai absolvit alea, te pricepi bine.

Din pacate nu stiu, probabil retelistica, programare ca merge si fara facultate desi ai prioritate mai mica la angajare, adica CV la cei cu fac sunt luate primele.

Gasesti proiecte ca programator sa lucri acasa, cred ca merge si fara facultate sa iei acasa. Banui ca, cont sa fi bun!

Eu nu lucrez din cauza problemelor de sanatate, dar sunt programator, am facut fac de info.

Nu am fost internat niciodata, ca nu am fost cu boli ca sa fie cazul, adica schizofrenii cu halucinatii adica sa am criza psihotica grava, sau tulburare bipolara unde in manie esti in stare sa zburzi pe strazi in c gol, asa cum s-a si intamplat cu un pacient!

Internarea la o depresie ajuta mai putin, cam orice tratament isi face efectul dupa 21 zile, deci stai degeaba in spital 1-2 saptamani, ca doar nu te tine 5 luni.
Te mai interneaza daca ai tentativa de suicid ca sa te pazeasca de noua tentativa uneori.
In spital se dau doze mai mari de medicamente, chiar venise un control la spital si le-a zis la aia ca de ce dau doze mici, ca asa ar putea sta pacientii si acasa.
Adica pentru cazuri cam grave.

Sigur ca unii gresesc diagnosticul.