| SweetSacrifice a întrebat:

Este cineva care trece printr-o perioada grea (depresie,singuratate, stres etc.)? Din ce motiv si cum rezistati?

Răspuns Câştigător
| moegie0dattebayo a răspuns:

Intreaga mea viata, aparent perfecta prin ochii altora, a fost, este si va fi o perioada grea din simplul motiv ca traiesc.lucrurile rele ce se intampla in acest interval de timp numit 'viata' nu ma afecteaza in niciun fel, ma resemnez spunandu-mi:oricum o sa mor si toate ascetea nu vor mai conta!

25 răspunsuri:
| Zendayya a răspuns:

Din pacate da... Stres si cred ca si singuratate... Sunt multe motive la mijloc si putine solutii

Daca vrei sa rezisti trebuie sa te adaptezi situatiei si sa induri, sperand sa treaca cat mai repede. Cititul, plimbatul sau alte activitati te pot face sa mai uiti din probleme... Eu una m-am obisnuit si ma gandesc ca dupa ploaie vine si vreme bunawinking

| cristiano9 a răspuns:

Mi-am pierdut si sora si tatal, singurul lucru la care am ajuns, este ca trebuie sa ma conformez ca ai numai exista, desi sunt stresat, nervos permanent, urasc cam tot straight face
Nu stiu motivele tale, dar capul sus, cum a spus si Zendayya dupa ploaie vine si vreme buna, totul tine de vointa ta. bft!

| sabin89 a răspuns:

Poate pentru ca te ocupi cu ganduri... excentrice treci prin stari dintr-astea (am citit cealalta intrebare a ta, postata tot azi). Sincer, fara misto, incearca sa re-intri pe fagasul normal (sau natural, cum vrei sa-i zici). Te va ajuta mult.

| DyNo a răspuns:

Nu, viata mea e foarte... frumoasa! tongue

| SweetSacrifice explică (pentru moegie0dattebayo):

Nu stiu cum faci acest lucru,deoarece eu mereu am fost pe ideea cu traieste fiecare moment. Faza e ca atunci cand traiesti atatea momente proaste, te gandesti daca mai are rost.
Si cand observi alte persoane care fac numai rau in jur si creeaza suferinta ca au multe bucurii in viata, sanatate, fericire, iubire ...Nu inteleg viata asta. Fiind crestina, ma gandesc care este planul Lui.

| moegie0dattebayo a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Nu ma simt bine pentru ca imi doresc moarte desi am tot ce am nevoie.ma face sa ma simt egoist, nedemn de lucrurile pe care le am.pur si simplu, locul meu nu este in aceasta lume.lumea din jurul meu este o mizerie in care oamenii prea simpli nu vad mai departe de 'moarte'. toti se vad buni, lipsiti de greseli si gasesc aroganta de ai judeca pe cei diferiti de ei ca aspect sau mentalitate.de ce intr-o 'societate' un om avar, cu un trai lipsit de griji, care isi doreste sa traiasca 100 de ani este acceptat, iar un copil care simte ca existenta lui nu are rost, ca fece umbra pamantului si isi doreste moarte este marginalizat si etichetat drep satanist, emo, gotic...etc? lumea noastra nu este un loc bun pentru conviatuire pentru cei 'diferiti', ca mine.

Tot ce ai scris este adevarat. Oamenii diferiti nu sunt acceptati niciodata.Sunt batjocoriti si catalogati drept "ciudati".Si nu prea inteleg motivul. Nimeni nu vrea sa ii cunoasca cum sunt ei cu adevarat.Mda, si eu ma simt asa...Incerc sa imi gasesc rostul, dar inca mai am speranta ca o sa totul o sa se schimbe.Un singur lucru nu il inteleg. Daca tu astepti moartea, ce lucru te face sa rezisti si sa traiesti in continuare? Sper sa nu o iei ca o insulta sau ceva, chiar deloc. Sunt decat curioasa sa aflu motivul si daca este o intrebare care te supara, te rog sa nu raspunzi la ea.

Mmm...vezi tu, am o ideologie foarte complexa despre viata, greu de inteles.cum nu am ales sa ma nasc, nu pot alege nici sa mor.deoarece nu agreez viata, nu am niciun drept asupra ei.m-am nascut cu o dorinta sinucigasa, si se spune ca cei ce se nasc asa nu pot fi schimbati.pentru mine moartea este o consolare, un scop, nu ma tem de ea si o doresc, dar nu vreau sa o grabesc. poate ca tocmai moartea mea imi va aduce un rost pe lume!

Este adevarat.Gandesti foarte negativ.Probabil ca din simplul motiv ca ai trecut prin multe probleme in viata.Eu am avut ganduri sinucigase acum cateva saptamani deoarece am trecut printr-o depresie care mi-a lasat semne.Insa,in acest moment m-am gandit sa nu mai las pe nimeni sa ma supere, sa devin egoista.Problema este ca singura persoana care ma supara sunt chiar eu.Dar asta este altceva. Sunt o persoana credincioasa si din acest motiv ma gandesc care este planul Lui...
Oricum, multumesc de raspuns.

Sincer,ma simt oarecum bine sa vad ca sunt si altii la fel de comfuzi in legarura cu 'viata' lor.viata mea este perfecta, doar eu sunt infect.imi pare rau ca m-am 'destainuit' tie sau ma bucur ca ti-am fost de folos(daca am fost)!

De ce ti-ar parea rau ca mi-au povestit? Mi-a placut sa citesc parerea ta cu privire la viata.Imi pare rau daca te-am plictisit cu lucrurile pe care le-am zis, nu obisnuiesc sa vorbesc eu despre gandurile mele de zi cu zi, dar am incercat de data asta.Insa, eu sunt sigura ca nu esti un "infect", doar ca nu ai gasit persoane care sa te accepte asa cum esti. Incearca sa iti schimbi parerea despre tine deoarece esti special.Cu totii suntem ...Cred.

Aveam impresia ca te-am plictisit.eu sunt mai mult genul care asculta si gaseste raspunsuri decat cel ce intreaba, dar cred ca mi-a prins bine sa ma descarc putin.si apropo, sunt fata, dar atunci cand scriu despre ceva serios m-am obisnuit sa folosesc adjectivele la masculin.este felul meu de a acorda atentie mai mult subiectului decat persoanei mele.

Speciala atunci.Nu m-ai plictisit deloc. Chiar mi-a facut placere sa citesc. happy

Mmmm.....mersi,cred?!? Clar si tu esti 'speciala'! E interesant sa vorbesti cu cineva care se considera la fel de ciudat ca tine.Intr-un final descoperi ca sunteti asemenatori si nu te mai simti chiar atat de singur! happy

Stiu.Pff...Ce ciudate suntem. Cati ani ai?happy

15,implinesc in decembrie 16.Tu?

15 ani si ma bucur ca esti o fana Black Veil Brides, ca si mine. happy Ma mir insa, nu sunt prea multi in Romania, sau sincer eu nu cunosc pe nimeni.

Mda,nici eu personal...pacat! Ei chiar merita! Iti place unul dintre ei in mod special? Mie, sincer, imi place Ashley happy...nu stiu de ce!

| moegie0dattebayo a răspuns (pentru moegie0dattebayo):

Apropo,am vazut un interviu cu BVB la Mtv Video Music Awards 2011. Ce au facut ei la VMA? Sincer, m-as fi bucurat sa apara in show, dar in afara de acel interviu si o poza pe 'red' carpet nu pot gasi altceva.Sti ceva legat de acest subiect?

Nu am un favorit deoarece eu cred ca toti sunt la fel de talentati, deci nu prea pot sa zic de cine imi place cel mai mult.Si despre Vma, eu nu stiu prea multe.De fapt eu nici nu credeam ca au participat...

Vrei sa vorbim pe mess? happy

Bineinteles.Id-ul meu este andy_dattebayo@yahoo.com.Astept sa vorbim!

Te-am adaugat. happy Astept acceptul tau.

Ops...se pare ca era altcineva la coputer si nu a stiut ce trebuie sa iti dea accept.Te superi daca mai incerci odata? Scuza-ma!