Nu dar cred ca chestiunea asta ar trebui sa se voteze in clasa. pone-te in locul celor sub 7 nu te-ai bucura sa ai cu un punct in plus? tu cat ai luat?
Cred ca e vorba de sutimi si nu de un punct.Sistemul de notare permite profesorului sa,, rotunjeasca,, nota, atunci cand aceasta are caracterul unei medii.La un total peste nota x, 50 se poate acorda nota x+1 cel mult.In cazul tezelor, fiecare subiect este cotat cu un anumit punctaj, la care profesorul poate adauga sau scadea cel mult un punct, in functie de anumite criterii. Daca o teza e notata peste 6, 50 in catalog se poate trece 7.
Nu prea e corect, dar daca ai, sa zicem, 6, 40 si daca profesorul/ profesoara nu este " cel/ cea mai corect/a de pe lume" iti mareste la 7. Pana in a 6-a noua ne ridica la 10 daca aveam 9, 40. Tendinta profesorilor nu e sa lase repetenti si nici sa ne dea note mici. Dar exista cazuri in care si daca ai nota x, 49 nu iti maresc.
Sper ca te-am lamurit.
Nu e corect. Dar dacă ai fi fost tu în locul persoanei care a luat sub 7, sigur ţi-ar fi plăcut să îţi mărească nota.