| Fatamuntilor a întrebat:

Este libertatea absoluta un lucru necesar pentru noi?
Este bine ca unele decizii sa fie luate de altii in locul nostru?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Toți suntem liberi să luam anumite decizii și să le punem în practică. Nu cred că este bine ca alții să i-a deciziile în locul nostru. Vorba aia fiecare om și-o face cu mâna lui!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să se înțeleagă ce înseamnă libertate!
Deciziile luate de alții sunt necesare dacă ne depășesc pe noi!
Pa, pa.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu, daca oamenii ar fi absolut liberi ar fi dezastru.
Mi-am dat seama ca oamenii au nevoie sa fie condusi, controlati. Daca sunt lasati sa actioneze fiecare pe cont propriu ar fi o dezordine totala. En nevoie de reguli.
Oamenii sunt de fapt mult mai controlati decat isi inchipuie, dar din fericire nu isi dau seama de lucrul asta. Si situatia asta e foarte buna.

| AtateaConditii a răspuns:

Normal ca nu este necesara o libertate absoluta pentru noi dar tu stii asta deja. Si deciziile luate in locul nostru de niste persoane mai experimentate sunt bune, dar majoritatea deciziilor trebuie luate de noi.

| Fatamuntilor explică (pentru AtateaConditii):

Normal ca libertatea absoluta strica... odata ajunsi adulti e bine sa luam deciziile singuri, daca gresim, o facem pe riscul nostru.Dar in cazul unor boli sau aaccidente e bune sa hotaram pentru cei dragi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"They say a man never really knows himself until his freedom has been taken away."

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Puteai scrie in romaneste....suntem totusi in Romania, si saitul e in limba romana! Multumesc!
Deci, traduce!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu pot. Suna mult mai bine originalul. Nu cred ca am scris cine stie ce fraza dificila. Si un Google Translate ti-ar rezolva-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este necesar, prefer să iau eu decizii pentru mine, nu alţii.
Te pup!

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Este necesara libertatea pentru noi! libertatea de exprimare absoluta.cat despre decizii, cele mai bune sunt luate de soacre!