Toți suntem liberi să luam anumite decizii și să le punem în practică. Nu cred că este bine ca alții să i-a deciziile în locul nostru. Vorba aia fiecare om și-o face cu mâna lui!
Normal ca nu este necesara o libertate absoluta pentru noi dar tu stii asta deja. Si deciziile luate in locul nostru de niste persoane mai experimentate sunt bune, dar majoritatea deciziilor trebuie luate de noi.
Normal ca libertatea absoluta strica... odata ajunsi adulti e bine sa luam deciziile singuri, daca gresim, o facem pe riscul nostru.Dar in cazul unor boli sau aaccidente e bune sa hotaram pentru cei dragi.
Nu, daca oamenii ar fi absolut liberi ar fi dezastru.
Mi-am dat seama ca oamenii au nevoie sa fie condusi, controlati. Daca sunt lasati sa actioneze fiecare pe cont propriu ar fi o dezordine totala. En nevoie de reguli.
Oamenii sunt de fapt mult mai controlati decat isi inchipuie, dar din fericire nu isi dau seama de lucrul asta. Si situatia asta e foarte buna.
Este necesara libertatea pentru noi! libertatea de exprimare absoluta.cat despre decizii, cele mai bune sunt luate de soacre!
Puteai scrie in romaneste....suntem totusi in Romania, si saitul e in limba romana! Multumesc!
Deci, traduce!
Nu pot. Suna mult mai bine originalul. Nu cred ca am scris cine stie ce fraza dificila. Si un Google Translate ti-ar rezolva-o.
Bună.
Este bine să se înțeleagă ce înseamnă libertate!
Deciziile luate de alții sunt necesare dacă ne depășesc pe noi!
Pa, pa.