Intrebarile tale sunt majoritatea de acest gen. Cred ca ai probleme cu multa lume. N-ar fi bine sa te prezinti la un medic de specialitate?
Cu activitati sau nu, nu tot acelasi salar luati?
Ca daca da, chiar nu vad unde e problema, majoritatea activitatilor necesita pregatire si timp consumat, altfel spus un efort in plus.
Si tot odata, de ce sa ganditi negativ, si eu daca as fi in cazul de fata directorul acelei scoli, stiind ca un profersor este nou venit, in mod nomal l-as lasa mai usor la inceput, sa se poata acomoda, si totodata sa-mi poata demonstra de ce este in stare, ca mai apoi sa-l intregrez treptat si in unele activitati.
Mai bine te-ai duce tu prima! Medicul mi-ar zice sa i-l aduc pe cel care e obsedat de intrebarile mele si incearca sa ma puna la punct pe net! Pentru ca am impresia ca ating pe cineva cu intrebarile mele.
Tu viata in afara de munca nu ai? Sau esti ca babale mereu cu ochii in 4, doamne fereste sa nu pierzi vreo barfa?
Saracu' medic! Cred ca-i vorba de psihiatru ca alt medic ce sa-ti mai faca?
Uita-te peste intrebarile ei. Cu toata lumea are probleme. Toata lumea-i rea (mai putin barbatii care-i plac ei si cainele), toata lumea-i proasta numai ea ii normala. Am auzit ca asemenea simptome se pot trata.
Nu este nimic nou, mereu suntem inconjurati de persoane rele, iar daca nu le faci pe plac/mofturile acestia vor profita din orice motiv sa-ti faca probleme.
Probabil are si ea partea ei de vina mai mica sau mai mare...
La mine a fost cu fostul iubit, care a vrut sa imi denigreze statutul, dar din fericire, oamenii din zona stiu ce fel de fata sunt, si tot ceea ce a facut a fost fara rost. Practic, s-a facut de cacao si mai mult!
Eu zic ca la aceste persoane ar fi bine sa le dai pace, sa le eviti.
Cate mesaje mi-ai scris pana acum ca o nebuna? Despre ce simptome vorbesti? Nebunul le striga altora ca sunt "nebuni"! Ai venit sa ma judeci pentru ce intrebari pun aici? Ce te doare pe tine? Pot pune o intrebare si de 10 ori daca am chef, pe tine de ce te afecteaza? Esti acea sefa despre care vorbesc? Daca nu, inseamna ca iti place sa te hartuiesti aiurea cu oamenii pe net si asta arata ca esti bolnava chiar tu, daca esti acea sefa, atunci e si mai grav.Inseamna ca esti atat de obsedata de imaginea ta incat urmaresti si ip-urile colegilor! Caz penal, by the way!
Pai eu le dau pace categoric ca mi-s urate de-a binelea insa nu inteleg de ce incearca sa-mi strice imaginea si la noul meu loc de munca.Nu s-a saturat de cat rau mi-a facut cand eram la celalalt unde eram colege? Vrea sa arate tuturor ca eu sunt "o pacoste" oriunde ma duc? Si asa e si la mine.Si eu sunt o persoana linistita, la locul meu si lumea ma vede insa cei cu mintea mai slaba, pot sa-mi faca rau la influenta vorbelor ei, mai ales daca sunt pusi in roluri de sefi.
Pentru ca ai cunoscut doar moldoveni idioti conform Legii Atractiei.
Tu esti problema nu ei.
Nicoleta6 întreabă: