Naspa daca eu as avea un copil cu handicap las da spre adoptie nu las lua acasa. In rest e frumoasa compunerea
Mie una mi se pare frumoasa! Si e corect ceea ce ai spus tu oricine are dreptul la o familie
Da si eu dar aceasta este o compunere nu este o fapta reala!
Multumesc!
Ii foarte bunaaa nu te lua dupa toti ca nu au dreptate indiferent de orice ar avea copilul tot al lor este! cred ca o sa iei nota mare
Nu nu mi laș da pentru ca este sange din sangele meu si nu pot sa am incredere in oamenii care il vor lua poate sunt oamenii rai.
Este foarte buna! Bravo! Insa am o remarca. La partea cu "indatorirea acestui drept" ar trebui sa revizuiesti. Drepturile si obligatiile(indatoririle) sunt chestiuni total opuse, ambele in schimb concura la egalitatea cetatenilor. Ai putea inlocui cu "fundamental acestui drept". Sper sa iei o nota buna sau sper ca ai luat o nota buna! Bafta!
Nu nu, eu am vrut sa scriu despre ce trebuie sa faca oamenii daca vor sa li se indeplineasca drepturile!
Si m-am astetat mai mult de la aceasta compunere, ea a fost pentru olimpiada si eu nu am trecut dar a trecut o prietena de-a mea care a facut o compunere de 3 centimetri si eu am facut-o de 2 pagini.
Si sunt foarte suparata!
Nu ai de ce! Fiecare cu norocul lui. Tu ai muncit pentru tine pana la urma, sa-ti arati ca poti si, in curand, cu vointa si munca, te vei autodepasi. Iar secretul consta nu in cantitate, ci in calitate. Si eu tot pe asta mizam cand eram ca tine si nu ma chinuiam sa scriu mult, ci concentrat. Asa ca fruntea sus si incredere in tine ca poti fi mai bun(a) decat ceilalti. Bafta!
Cu mare placere! Sa ai bafta la scoala si sa iei note bune! Noapte buna!
MadaAwwr întreabă: