| Korb a întrebat:

Esti distrus/a moral,psihic,etc, ce faci pentru a te repune pe picioare?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Mergi la chefuri, discoteci, te uiti la filme de comedie, te vezi cu prietenii la o bere sau numai asa, incerci sa-ti ocupi tot timpul, sa nu fi liber niciodata doar noaptea cand te ia somnul iar daca astea nu ajuta si au trecut 2 saptamani si nu ai iesit din starea asta, e mai indicat sa te vezi cu un doctor in domeniu! Bafta!

9 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

1.Ca sa ma calmez si ca sa nu stric dispozitia cuiva scriu pe o foaie de hartie tot ce ma apasa. Poti incerca si tu sa vezi ca functioneaza.
2.Dau doua sau trei telefoane si plec de zaluda cu prietenele mele(care-s nebune deci trebuie eu sa ies cumba la liman)nebune in sensul bun al cuvantului
3.Citesc o carte buna

| mgtow a răspuns:

Eu niciodata nu mai cad in depresie, cunosc misterul de a trai bine in viata cu sau fara jumatatea vietii.

| Crucified a răspuns:

Eu nu-s distrusă moral/psihic. Nu prea-s eu tristă, şi câteodată când sunt tristă, îmi imaginez fel de fel de chestii urâte, mai ales înainte să adorm (nu, nu fantome...). Şi ca să mă înveselesc, ascult muzică veselă. Energică sau mai puţin energică.

| neca a răspuns:

As cauta o comunitate de oameni care sunt in aceias situatie ca si mine sau care stiu prin ce am trecut si as cere suport moral
sau as cauta un psiholog bun

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna seara! happy Vad ca a devenit o obisnuinta sa raspund la intrebarile tale. laughing
Revenind la intrebare.
Este destul de greu, sincer, te bantuie cumva acest gand, de exemplu o frica, sa zicem ca ai trecut peste ea, dar in sinea ta esti convins ca se va repeta. Acest gand usor continua sa te distruga. Ce faci? Priveste partea plina a paharului, mereu. Ce a fost, a fost. Poate suna ciudat, dar muzica ajuta mult, dar cred ca mai mult ajuta sa vorbesti cu cineva despre TOATE problemele tale. Sa iti pui inima pe tava, dupa cum se zice. Acum te gandesti ca zic de psiholog, da, poate. Are studii, etc, etc, stie despre ce vorbeste, dar mai intai incearca sa vorbesti cu o persoana draga tie. Ajuta! happy Mergi incet, dar sigur. O seara buna! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorm.

| Korb explică (pentru zurick):

O sa incerc, mesi de sfat!

| Korb explică (pentru LittleShyDevil):

Ma bucur ca e o obisnuinta. sfaturile tale sunt intotdeauna foarte bune si foarte bine primite!

| Korb explică (pentru anonim_4396):

Originallaughing

Întrebări similare