| RAY a întrebat:

Esti genul care se lasa calcat in picioare, baiatul cel bun sau nu te lasi calcat in picioare?

Intrebarea e pentru ambele sexe

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt sigur daca am inteles intrebarea laughing ma intrebi daca sunt masochist?
Sunt genul bun la suflet.

| StrongHeart a răspuns:

Depinde,ma las calcat in picioare usor cand imi deschid sufletul la oameni si ei aleg sa isi bata joc, in acelasi timp pot sa fiu cel mai rau om cu oameni daca realizez ca intentia lor e sa ma denigreze.
Depinde cat de lucid sunt si daca realizez ce vor de la mine sau nu.

| Hammurabi a răspuns:

Călcat în picioare de către cine?
Ți-aș răspunde dar nu știu la ce să mă gândesc. Cine să vrea să mă calce în picioare și de ce?

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Daca un strain te insula te bati cu el

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Nu. Nu mă bat cu el dar nici n-o să tac din gură.

| Endoryus a răspuns (pentru Hammurabi):

Ok. Dar daca sare la bataie? laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru Endoryus):

Am permis de port armă pentru transport valori.
Se potolește repede... laughing

| Endoryus a răspuns (pentru Hammurabi):

Daca e in spatiul tau personal (1.5m ) poate sa te faca si cu pistolul ala. De asta e bine sa stim cu totii sa ne aparam.

| Hammurabi a răspuns (pentru Endoryus):

Da, și asta e adevărat. Dar de obicei încerc să stau departe de orice conflict. Iar dacă n-am încotro, sunt destul de precaut și pregătit de orice.

| Drimmero a răspuns:

Nu ma las, daca sunt atacat voi riposta intotdeauna. Ori ca sunt injurat, lovit sau chiar minimalizat cumva.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Cum ripostezi

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Cum ripostez? Depinde de situatie, ori il bat din vorbe, ori folosesc pumnii daca nu se potoleste, incearca totusi sa eviti conflictele pentru ca nu duc la nimic bun,, daca e necesar sa te aperi, fa-o fara retinere!

| Freya1 a răspuns:

Nu sunt genul de persoana ce se lasa călcată în picioare.Nici macar daca este vorba de o persoană draga, poate nu ripostez imediat dar in timp cand prin ocazia te f...t.

Întrebări similare