Nu mă retrag nicicum dacă iubesc/admir cauza pentru care am ales să lupt, chiar de-ar fi să pierd. Lupt din nou. Dacă cad, mă ridic. Și o iau de la capăt. Repet, dacă am pentru ce lupta, dacă se merită. Căci uneori ne avântăm după "câștigarea" unor lucruri/persoane care nu fac nici doi bani. Abia apoi realizăm cat am fost de fraieri că ne-am avântat în lupta respectivă.
Nu, eu nu-mi plec capul atunci când greșesc, încerc să repar greșeala ca sa nu-mi fie rușine de propria-mi persoană.
Fie că-ți place, fie că nu-ti place să pierzi...asta face parte din viață. Câștigul ca și pierderea.
Nu poți fii mereu câștigător...Trebuie să-ți accepți înfrângerea cu demnitate.
Sunt genul de persoană care respectă opiniile celor din jur şi care recunoaşte atunci când constată faptul că ceea ce spune este greşit.Nu trebuie să fiu deasupra şi nici nu o să fiu vreodată, nu îmi place să pierd dar atunci când se întâmplă nu mă revolt, este mai bine să vorbeşti cu oamenii la nivelul lor ca să nu fi dispreţuit iar cu oamenii mai învăţaţi decât tine trebuie să încerci să te ridici puţin, să vorbeşti altfel, ca să nu fi văzut ca un prost.
,sa nu lasi garda jos indiferent de situatie,, ar fi mai potrivit dar in viata se mai intampla sa si pierdem si sa acceptam situatie indiferent ca ne place sau nu
Nu mă retrag nicicum dacă iubesc/admir cauza pentru care ar trebui să lupt, chiar de-ar fi să pierd. Lupt din nou. Dacă cad, mă ridic. Și o iau de la capăt. Repet, dacă am pentru ce lupta, dacă se merită. Căci uneori ne avântăm după câștigarea unor lucruri care nu fac nici doi bani. Abia apoi realizăm cat am fost de fraieri că ne-am avântat în lupta respectivă.
Nu, eu nu-mi plec capul atunci când greșesc, încerc să repar greșeala ca sa nu-mi fie rușine de propria-mi persoană.
Fie că-ți place, fie că nu-ti place să pierzi...asta face parte din viață. Câștigul ca și pierderea.
Nu poți fii mereu câștigător...Trebuie să-ți accepți și înfrângerea cu demnitate.
Nu mi-e frică să recunosc când greşesc, dacă la asta te referi. Nu am orgolii de acest gen.