NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Eşti într-un mijloc de transport în comun (avion, tren, autobuz...), brusc auzi în spatele tău un apăsat "Allahu Akbar!". Care este primul tău gând, primul sentiment, prima reacţie?

98 răspunsuri:
| StefanKogut a răspuns:

Inshallah!

| Staind a răspuns:

"Oh, uite! Un loc liber la geam!"

| Sn4k3 a răspuns:

Incerc sa il opresc sau sa ies, depinde cat de aproape sunt de iesire sau de el.

| pepy63 a răspuns:

Fac Sfanta Cruce

| Juviia a răspuns:

Fug,si sar pe geam ca sa ma duc la un wc =)

| OldSoul a răspuns:

"Ce gluma proasta mai face si desteptu' ala."

| ubox7007 a răspuns:

Mi-ar veni dintr-o data in cap, toata tampenia acesta cu acceptarea tuturor tampenilor liberaliste si as face cu mana

| dragos38 a răspuns:

Chiar am fost plecat in Antalya la mare cu avionul si cand ne-am intors tot cu avionul ne-am intors, spre norocul tuturor celor din avion nu s-a intamplat asa ceva, daca s-ar fi intamplat hm, nu stiu, cred ca eram pe lumea ceaalalta acum.

| Metalheadforever666 a răspuns:

As striga "Baga-mi-as **** sa-mi bag!" si as fugi.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Castigi si pentru mine, eu nu mai bag, multe tepe luate. London second's trebuie batuta bine, din 2011 n-am mai pupat victorie in epl in fata lor. Watford 3-1 cu yawnaited bwhahahah. Nici in cele mai frumoase vise ale mele nu imi imaginam ca vine potopul pentru ei. E momentul sa plateasca cu varf si-ndesat toate furaciunile...

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Asa ma vii d-acasa/

| misu2315 a răspuns:

Ma intorc, si probabil primul gand e ca e vreo gluma.

| reihiuke a răspuns:

Incep si eu sa zic

Printre oameni sunt unii care spun: "Noi credem în Allah și înZiua de Apoi", în vreme ce ei, de fapt, nu cred.

Ei încearcã sã-i înșele pe Allah precum și pe cei care au crezut, dar nu se înșalã decât pe ei înșiși, fãrã a-și da seama.

În inimile lor este o boalã, iar Allah le va spori boala și vor aveaei parte de chinuri dureroase pentru ceea ce au mințit.

Dacã li se spune lor: "Nu faceți stricãciune pe pãmânt!", ei zic:"Noi, doarã, suntem fãcãtori de bine".

Însã ei sunt cei fãcãtori de stricãciune, dar nu-și dau seama.

Iar dacã li se spune lor: "Credeți, așa cum au crezut oamenii!", ei zic: "Sã credem precum au crezut cei fãrã de minte?". De bunã seamã ei sunt cei fãrã de minte, dar nu o știu!

| reihiuke a răspuns:

Depinde foarte mult de situatie, distanta etc. din cate ma cunosc, prima reactie ar fi sa ma uit de unde vine sunetul.

| AnthonyWhite a răspuns (pentru anonim_4396):

Gandesti numai asta (mori arab imputit ) in timp ce faci asta realitate
corect?

| Ralf1971 a răspuns:

Primul sentiment este ca sunt teroristi arabi din ISIS si incerc sa fug, apoi anunt autoritatile imediat.

| Sofer a răspuns:

Din avion sar cu parasuta. Din tren fug in primul vagon iar autobuz ii zic la sofer sa opreasca si s-ar din autobuz. laughing

| Oana92 a răspuns (pentru Ralf1971):

Unde saracie sa fugi? Din avion/tren/autobuz? Si ce autoritati sa mai anunti, ca asta e ultimul lor strigat inainte sa auzi "bum"...

NOname
| NOname explică (pentru Oana92):

"asta e ultimul lor strigat inainte sa auzi "bum"..."

Tocmai asta era ideea, cea care mă amuză, că nu neapărat, dar au reuşit să facă în aşa fel, ca preaslăvirea zeului lor să fie asociată de marea majoritatea oamenilor cu dezastru, cu teroare. Ce zeu preaiubit!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnthonyWhite):

Daca ar fi dupa mine as decapita teroristii isis cu o lama de barbierit ca sa se chinuie.
Sa stie ce e aia durere.

| Bogdy2k a răspuns:

De ce nu faci intrebarea mai "piperata"? Reformuland intrebarea ta dar cu o adaugare, esti in avion, tren, autobuz, inainte cu o zi auzi ai pus un bilet la lotto apar rezultatele pe internet ti-au iesit toate numerele si dupa auzi in spatele tau "Allah Akhbar"winking

| Laura78 a răspuns:

Cred ca nu m-as mai gandi la nimic, doar as fi speriata

| dragonmagd a răspuns:

Îl înjur urât de tot în gând și îl cercetez să văd care este punctul slab ca să-l dau la pământ cât de repede pot.

| supremxxxoxo a răspuns:

Ei bine, posibil sa-l fi vazut dinainte acea persoana si nu m-ar surpinde strigatul acela, cel mai posibil sa imobilizez acea persoana sau sa preiau corpul cu forta a altui pasager vecin si sa ma pun in spatele sau.

| Skrayf a răspuns:

M-asi intoarce capu catre el intrebandu-ma "ce p*m vrea asta ma?"

| ALGator a răspuns:

Exista multe lucruri bune de facut. De exemplu, in timp ce le spui "Multumesc, la fel" scoti mitraliera si-i dobori. Daca nimeresti si pe cine nu trebuie (oricum, merita) spui "Ma scuzati".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Allah
Inseamna "Doamne ajuta" sau ceva de genul asta.