| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Esti rasist? Scrie motivul.

10 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Oricat incercam sa ne mintim, nu suntem egali.
Nu am nimic nu nimeni, dar nu consider rasa neagra egala cu rasa alba, pentru ca timp de 50000 de ani nu au fost in stare sa inventeze o roata, au ramas exact asa cum i-am lasat noi in Africa.
La fel si cu Aborigenii din Australia, dupa 40000 de ani nu au creat absolut nimic nimic.
Repet, nu am nimic cu nimeni, numai ca nu consider ca suntem toti egali.

| MioaraParalescu a răspuns:

Nu sunt rasist, dar nu imi plac tiganii.

| lo a răspuns:

Este ceva inevitabil, toti la un moment dat discriminam voluntar sau involuntar:arabii pentru cultura lor brutala impotriva femeilor, copiilor si celorlalte rase.Asiaticii in mod special chinezii pentru cultura lor gastronomica insolota si britalitatea sacrificiilor animalelor.Cel putin acestea par justificate.Dar dupa o atat istorie, atatea tratate, atatea drepturi niciodata nu o sa ne putem abtine de la xenofobii.Un exemplu clar sunt copii care, daca au un coleg "diferit"abia pot sa-l tolereze.Deci este ceva nativ chiar daca facem eforturi sa evitam intoleranta.

| hate1t4ll a răspuns (pentru Zenit313):

Factorul decisiv a fost pozitia geografica. Nimic mai mult.
Oamenii nu sunt egali, adevarat. Dar rasele(albi/negrii/asiatici etc.) din punct de vedere genetic nu exista, deci nu are importanta ce "rasa" esti, ai acelasi potential.

| Zuzazozo a răspuns:

Nu sunt rasista, dar unii tigani m-au facut sa nu-i suport datorita comportamentului lor necivilizat.

| Zenit313 a răspuns (pentru hate1t4ll):

Eschimosii sunt la polul N si tot i-a dus capu' sa isi faca o sanie pentru transportlaughing
Au purat si ei razboaie, a fost comeptitie intre civilizatii...dar nimic nu s-a intamplat.
Cum sa vanezi, mergi la razboi si sa traiesti dupa aceeasi reguli timp de zeci de mii de ani?!
Ei sunt inferiori pentru ca nu au simntul progresului, al eficientei.

| Bacemi a răspuns:

Nu sunt, din simplul motiv ca oricand puteam sa ma nasc apartinand altei rase, altei nationalitati, altei credinte, etc.
E doar o intamplare ca sunt cine sunt.
Daca am un criminal care a ucis 10 oameni, indiferent de rasa lui, ramane acelasi criminal pentru mine.
Daca am un om foarte inteligent si care isi pune mintea la contributie pentru a crea ceva, indiferent de rasa lui, il voi aprecia.
Urasc sa fiu pus in situatia de a ma teme pentru siguranta mea, datorita acestor diferente.
Dupa cum stim cu totii, dezbinarea e o cale foarte buna spre regres. Conflictele dau raspunsuri la intrebarile gresite.
Dar dupa cum spunea cineva, daca nu iti convine, fa-ti tu planeta ta si fa-o dupa regulile tale. Cat esti aici, joci dupa reguli.
Nici eu nu consider ca suntem egali, dar asta nu imi da dreptul de a acuza o rasa ca a facut alte pacate decat a mea.

| DARKHAWK a răspuns:

Nu pot spune ca sunt rasist.Eu nu-i suport pe tigani doar atat.

| TashaUhm a răspuns:

Da sunt!laughing

Detest tiganii datorita faptului ca nu stiu sa se comporte! Vorbesc ''limba'' aia a lor oriunde se afla.Frate,esti pe strada, esti in magazin, vorbeste in Doamne iarta-ma romana!

| lolium a răspuns:

Am o problema cu tiganii. Ce fel de oameni normali la cap si-ar casatori copii la varsta de 12 -13 ani straight face (aici nu ma refer la cei emancipati, care au incetat sa umble in zdrente si fuste colorate; ei s-au reprofilat si traiesc dein vanzarea de droguri sau prostitutie ). Oricum nu cred ca as putea fi numita rasista din cauza asta. poate doar putin

Întrebări similare