Eo cand eram mic visam sa ma fac male. acum vreau doar sa fiu iar mic, mic si pitic, si sa nu-mi mai pese de nimic
Eu fotbalist. Am ajuns golan iar diferenta nu e mare. Sa ma declar multumit? Neaaaah...
Eu visam sa ma fac doctorita si pentru asta injectam papusile pana mucegaiau.
Cand eram foarte mica visam sa fiu mireasa si trebuie sa recunosc ca asta e un vis care mi s-a implinit depasind mult asteptarile.
Eu imi doream sa ma casatoresc cu un tip inalt, brunet cu ochi albastri si sa am 5 copii(3 fete si 2 baieti). Visul mi s-a implinit dar nu in totalitate, sotul meu este inalt, brunet cu ochi albastri, am 5 copii, dar 2 fete si 3 baieti...
Eu visam sa ma fac manechin, si mi s-a implinit visul. chiar pe 18 am o prezentare si voi imbraca rochia de mireasa
Eu visam sa ma duc la scoala...proasta alegere...
(ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca)
Si acum visez la un sot frumos (de preferat Orlando Bloom) si doua fetite sanatosi cu toti
Eu vroiam sa ma fac mare, sa merg la scoala, sa invat... dupa primii 4, 5 ani mi-a trecut Si cred ca mai vroiam un sot frumos, destept si cu bani
Salut!
Visul meu e sa cunosc multi prieteni sa imi fac o gasca si sa plecam prin lume ca turisti
sa vizitam toate tarile.
K doar o viata am.
multumesc
La revedere!
Nu, nu chiar............mai degraba sa pot avea capacitatea de a ma intretine singura....nu cariera, ci un serviciu bine platit si sigur si sa pot calatori cat mai des.....ador sa vizitez lumea; aici as vrea sa merg:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Nishuman întreabă: