| chiftelutacrocanta a întrebat:

Eu cred ca atunci cand moare cineva nu plangem dupa moartea lui ci plangem de frica mortii,mortul nu are de ce sa provoace lacrimi,e mort,nu mai simte suferinta,ne amintim momentele placute petrecute cu el,dar acelea sunt din trecut,plangem mai degraba ca ne vedem pe noi in amintiri fericiti alaturi de mort si ne gandim ca viata noastra va muri si ea odata, si va ajunge acolo unde a ajuns si mortul. Dupa un timp suferinta dispare deoarece avem impresia ca mortul e in ceruri,si continuam sa speram,dar va spun ceva, lacrimile cred ca curg doar din doua motive, ori de teama ori de speranta, oare bine zic?

8 răspunsuri:
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Gresesti. Sunt lacrimi de bucurie, de tristete, din mila, de dragoste etc. Nu cred ca exista lacrimi de speranta mai degraba de frustrare ca nu reusesti sa faci ce ti-ai dori. Iar cu lacrimile de teama alea ar mai exista dar dupa cum spuneam lumea plange de durere la inmormantare nu de frica mortii

| RAY a răspuns:

Tu cand scrii o intrebare o si citesti apoi?

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Plângem pentru că nu vom mai avea parte de clipe alături de acea persoană şi pentru că ea nu se mai poate bucura de viaţă.

| AshEldo a răspuns:

Sau pentru ca stii ca sansele unei revederi sunt infime.
Oamenii plang din diverse motive, inclusiv manipulare emotionala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi stă în fire să jignesc, dar cu întrebarea asta n-am decât să-ți spun că ești extrem de prost.
Plângi la moartea cuiva pentru că știi că nu-l mai ai, nu poți face nimic și regreți.
Apoi cu lacrimile, că plângi de teamă și speranță, de ce să te temi și ce să speri?
Ești departe de realitate și de simțuri.
Îți sugerez să-ți faci o prietenă.

| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Fara suparare dar doar un om beat poate scrie asa ceva

Răspuns utilizator avertizat