| Leaută_Alex_1998 a întrebat:

Eu m-am indragostit de o fata,a acceptat sa fie cu mine dar nu prea ii pasa ce simt eu pentru ea, de ce oare, eu am incercat ceea ce pot sa o fac sa ma iubeasca dar nu asa s-a intamplat si intr-o seara cand am iesit nu prea vb cu mine si cand am ajus fiecare la casa lui mi-a scris ca nu poate sa ma iubeasca si s-a despartit de mine am intrebat-o de ce a acceptat sa fie cu mine si nu mi-a raspuns! sad Vreau sfaturi va rog dau fondita!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiind prea disperat nu cuceresti fete, intotdeauna isi doresc pe cine nu pot avea.
Nu ai ce sa ii mai faci o lasi in pace, daca intr-adevar simte ceva pentru tine se intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai cercel în urechea greșitălaughing

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Nu toata lumea place pe toata lumea, iar noi oamenii de obicei ignoram persoanele care se simt atrase de noi.
Deci, treci peste, nu esti singurul baiat care este refuzat de o fata si cautaa o fata care sa te merite.
Iar ea a acceptat sa fie cu tine, din curiozitate sa vada cum a-ti fi ca cuplu, iar daca a vazut ca nu va potriviti a facut un pas inteligent sa se desparta de tine ca sa nu te raneasca mai tarziu.
Bafta?