Meh si eu am tot luat trimiteri de la medicul de familie si de alt medic alte trimiteri si retete compensate.
Well, nu am dus nimic
O sa duc niste bomboane/praline mai smechere
Nu recomand sa te duci cu bomboane din Lidl sau ceva ieftinache.
Mai bine te duci cu niste floricele.
Altfel nu, nu este obligatoriu sa le duci atentii, le oferi pentru ca este placerea ta.
Ca e la stat ca e la privat nu trebuie sa duci nicio atentie... medicii au salarii si sunt platiti chiar bine in ultima perioada.
Asta se cheamă "corupție", înseamnă să înveți un medic ca să condiționeze un act medical de o "atenție"! Nu trebuie să duci nimic!
Există niște excepții: de 1/8 martie, de sărbătorile mari: Paște și Crăciun, eventual dacă cunoști ziua de naștere. Atunci un mărțișor, un buchet de flori și o cutie de bomboane, în funcție de posibilități, evenimente. În rest, nu trebuie condiționat actul medical de nici o atenție!
De fiecare data cand ma duc iau cate o floare in ghiveci si o cutie de bomboane. Bunica mi-a zis ca doar prostalaii nu duc nimic cand se duc la doctor si ca e un gest frumos.
Cred ca se cheama doar "locuim in Romania".
Am fost odata de 1 martie si nu i-am dus nici atunci nimic, asta pentru ca se inchisesera florariile si magazinele din zona si nu am avut timp sa merg in alta parte sa iau. Mi-a parut rau...
Da,pentru ca ma simt prost daca nu duc, nu saraceste nimeni din 40-50 de lei cat e.
La asta ma gandeam si eu. Stiu si ei ca majoritatea suntem mai amarati ca ei
Am mai fost la cabinete private unde se platea consultatia si nici nu m-am gandit sa le dau ceva in plus, dar aici daca tot nu platim nimic ma simteam prost ca vedeam lumea cu flori si cadouri.
Iar doctorita se gandeste la pacienti, verifica de fiecare data la ce farmacii se deconteaza 100% medicamentele ca sa nu platesc niciun leu in plus
Bunica ta zice ca doar prostalatii nu duc iar cei din generatia ta se plang ca in Romania medicilor nu le pasa de pacienti si cer mereu bani. Din cauza generatiei buncilor tai si ai mei se intampla ce se intampla in sistemul medical sa stii... fii tu ala prostalau si nu mai da spaga la medic
Nu e ca si cum m-ar deranja ca doctorii iau spaga, aproape oricine ar face asta daca s-ar pune in locul lui + ca se poarta mai frumos cu tine si asta conteaza, nu e vina alora care isi permit.
Adica ar trebui sa ii duc un cadou sau sa ii dau niste bani?
Nu.
Acei ce veneau cu flori, veneau de la sufletul lor, că așa doreau ei.
La privați nu se dă comision, cadou să te rezolve.
Uite ca pe mine ma deranjeaza ca iau spaga si coruptia e intretinuta de unii ca tine... apoi tot unii ca tine vin si tipa ca e de rahat tara.
LanguageMaster întreabă:
HerculePoirot întreabă:
nyoentox2002 întreabă: