Nu stiu, cred ca ti se pare. Gustul e mult influentat de miros si de dispozitia psihologica (prejudecati). Am baut Radleruri si nu am patit nimic. E adevarat ca nu prefer Radleruri.
Am baut si bere alba, care multora nu le place gustul, are un gust mai aparte.
De fapt daca faci un experiment cu dublu orb, aia care zic ca recunosc marca de bere favorita dintr-o mie dau chix. Iar creierul nu distinge daca e cu sau fara alcool.
O fi cum zici, dar gustul de distinge. Alcoolul totdeauna te arde pe gât nițel.
Vinul fără alcool e ok, la gust e simte exact ca vinul doar că nu te arde.
Berea în schimb e nașpa, excepție Godlen Brau, gust de grâu e bun.
Nu beau alcool pe principiu că am epilepsie și asta nu are relație bună cu alcoolul doar că uneori mai ai și eu chef să beau o bere.
Suc beau, suc, ceai și apă sfânta treime în materie de lichide pentru mine.
Sincer îmi place gustul acela tartiv.
Nu doar tăria, orice substanță care undeva mai trecut de 2-3% alcool, arde nițel pe gât, în sensul că simț pe gât alcoolul din substanță.
Am băut bere și cu, și fără alcool, și după gust fac diferența.
Berea fără alcool nu are acel gust "arzând", fiind mult mai amară.
TudorFox întreabă: