| wrestlingdemic a întrebat:

Eu personal sunt impotriva taierii porcilor, de ce nu se iau masuri? Sa se interzisa?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o traditie asta si milioane de oameni se bucura de ea. Dar sigur se vor rari sacrificarile, din moment ce tot mai multi oameni prefera sa cumpere per kg.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca tu nu detii porcii care sunt sacrificati.
Daca ai detine porci, ai putea sa muncesti pentru ei, sa-i faci fericiti, sa le asiguri un viitor...
Si eventual poate descoperi cum am putea lua carnea de pe ei, fara sa ii deranjam.
Sa vorbesti si cu animalele de prada, sa devina ierbivore.

| wrestlingdemic explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Si ele simt emotii tot ca tine, singura diferenta e ca tu nu ai codita si ei au.

| dullcat a răspuns:

Nu multi privesc animalele ca si pe altceva decat o simpla sursa de mancare.E o realitate pe care trebuie sa o acceptam.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru wrestlingdemic):

Emotii, da.
Inteligenta si constiinta, mai putin.
Atat timp cat se sacrifica cu cap, fara sa le chinuie deloc (adormindu-le de exemplu), chiar nu vad o problema in asta.
Asa functioneaza natura, speciile superioare profita de cele inferioare. Nici noi nu am avea sanse pe cont propriu pe langa lupi, ursi sau lei. Dar e meritul nostru sa stam in siguranta.
Pe principiul milei, foarte multe specii ar muri de foame. Inclusiv cainii si pisicile.

| wrestlingdemic explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Bine dar macar sa nu simta suferinta, eu cunosc de il taie asa si nu e frumos, macar sa nu fie dureros, eu pe pisica mea incerc s-o invat sa nu mai prinda soricei ci doar sa manance bobite.

| darrio2007 a răspuns:

Mănânci carne?

| Theo94 a răspuns:

Lumea o sa renunte la acest obicei, la sacrificarea tuturor animalelor pentru hrana cand oamenii vor avea o situatie economica mult mai buna iar carnea se va procura in majoritatea cazurilor din comert de la diverese magazine, supermarket-uri, carmangerii, etc. Bineinteles ca acea carne din comert provine tot de la animale ucise, dar de un grup mai mic de oameni prin intermediul unor metode mai mult sau mai putin moderne.

Daca te referi la renuntarea consumului de carne pentru a nu mai ucide animale, ca sa se intample asta va trebui sa se descopere un inlocuitor pentru carne care va trebui sa fie acceptat de intreaga populatie a lumii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru wrestlingdemic):

Si bobitele, crezi ca-s facute doar din plante?
Tot animale omorate stau si la baza bobitelor.

| ShaOfHatred a răspuns:

Pentru că porcul e un animal domestic crescut pentru a fi mâncare. La fel e și cu găinile, vacile, etc.
N-ai cum să interzici consumul de carne deoarece majoritatea lumii mănâncă carne.

Întrebări similare