| DonEduardo a întrebat:

Eu zic ca cea mai mare greseala a omului e sa-si faca o familie. Sunteti sau nu de acord cu mine? Va rog sa dati argumente si rpg seriozitate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Total de acord cu tine.
Sunt fire celibatară, îmi plac copiii dar nu pe ai mei și nu vreau să-mi asum responsabilitatea unei familii.

67 răspunsuri:
| Anuket a răspuns (pentru Mosotti):

Eu ți-aș explica mai detaliat, dar văd că nu e loc. Tu știi ce e acela instinct de supraviețuire și când se manifestă? Îmi dai impresia că nu, altfel ai știi că până acum te-ai folosit măcar o dată de el.
Până la urmă eu îmi spusesem părerea mea în primul comentariu, de altfel puteți crede la rundul vostru ce doriți căci nu am intenția să schimb mentalități.
O seară liniștită!

| Mosotti a răspuns (pentru Anuket):

Pai poti sa explici mai detailat ca nu e problema, chiar sunt interesat de explicatia ta.

Se manifesta cand e gata gata sa mori acel instinct, cand esti in pericol de moarte, dar eu care m-as duce dracu de mana mea oricand, nu prea am din ala eu. Ca daca aveam, nu-mi dadea voie sa mor voit la o adica.

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă asta își dorește atunci nu e o greșeala. Unii in viața pun familia pe primul loc, altii poate cariera sau atingerea unui scop. Nu e greșit. Gresit e sa îți faci o familie dacă nu o vrei, ca efectiv complici viața altora. Dacă fericirea unui om este sa aibă o familie atunci nu poate fi considerată o greșeala. Ca asta îl bucură pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Cu asta sunt de acord laughing

| relian a răspuns:

Ce intelegi tu prin familie? Ori ce ai vrut de fapt sa spui mai exact? Sa te casatoresti,sa faci copii,ori ce anume? Una din astea astea sau toate.

Daca te referi sa stai singur,,sa nu faci nici copii,atunci TU este greseala,natura nu tine exemplare ca tine,le eleimian,de fapt se elimina ele singure nu natura.

Deci omu si orice organism viu,trebuie sa aiba o familie,trebuie sa faca copii,fara,specia dispare.
Familie nu inseamna neaparat sot si sotie,familie poate insemna mama si copii,dar de cele mai multe ori inseamna ambi parinti si copii.
Nu este o greseala,la majoritatea speciilor copii sunt ingrijiti de ambii parinti,altfel ar muri copii,puii.

Deci greseala esti tu. Poti sa ma injuri,adevarul asta este,nu o zic cu intentie sa jignesc,am spus-o ca argument,am aratat ce ai cerut.
Omul ca f multe alte specii are nevoie de familie,deci barbat/femeie si copii,daca ar fi fost altfel,astazi nu am mai fi fost pe aici,eram disparuti de pe scena lumii vii.

Ai d at rasp[uns castigator unuia care ar duce specia in prapastie,exact aceiasi gandire ca tine,era si normal,nu poti sa faci altfel, trebuie sa ai ceva in comun cu cineva sa poti discuta, sa poti face ceva.
Dar atat tu cat si Rosalia care de fapt este Ray aveti o gandire gresita.Dar de fapt atat tu cat si Rosalia sunteti de fapt Ray laughing Cate conturi ai frate? Tot dup[a funde alergi, tot visezi la premii virtuale laughing O s-a mori virgin, asculta ce zic, esti de plans amice.

| gemeni6226 a răspuns:

In viata nu este gresit sa faci ceea ce iti doresti cel mai mult, eu asa zic.Cine nu-si doreste o familie sa nu-si intemeieze, cine doreste din tot sufletul nimic nu-l opreste.Aceasta notiune nu poate fi nicidecum o greseala ci o optiune a fiecaruia.

| T0T a răspuns:

Nu sunt de acord. Nu poți să impui și altora individualismul tău. Unii, pur și simplu nu-s așa.
Cred, totuși, că majoritatea nu-s așa. S-a argumentat deja că e un lucru natural. Singurătatea pe majoritatea îi macină psihic în timp, fie că recunosc sau nu.