Nu, din pacate. O gasesti doar in universul fanteziei. De aceea se si creaza telenovele sau scenarii siropoase americane sau de alte nationalitati, ca sa-ti umple golul interior. Exista toleranta, cooperare, interes reciproc, compatibilitate sexuala, sprijin financiar in locul cuvantului "Iubire".
Si da, si nu. Totul se rezuma la interpretarea fiecarei persoane in ceea ce priveste iubirea. Pentru mine iubirea inseamna sacrificii, sa poti sa te dedici unei persoane 101%, sa fii in stare sa faci orice pentru ea si sa i fii alaturi pentru totdeauna. Pentru altcineva, poate iubirea inseamna ca o persoana sa fie de acord cu ceea ce face indiferent daca este corect sau nu, sa i se vorbeasca frumos intotdeauna si sa aiba pe cineva aproape cand are nevoie. Oarecum intrebarea ta este retorica, deoarece in 90% din cazuri oamenii stiu ca iubirea adevarata exista ( parintii sunt dovada ). Acum, daca faci parte din acest 90% cel mai probabil pui intrebarea asta conversional sau te referi la un alt tip de iubire, nu cea parinteasca ( inteleg ideea ). Per total, raspunsul este da, exista iubirea adevarata, dar e foarte greu sa gasesti asa ceva, e un drum lung si deloc placut pana acolo.
Bineinteles,eu am experimentat, am iubit si am fost iubita, din acest motiv m-am si casatorit, si am trait impreuna 22 de ani pana cand el a murit.
Da, exista iubire adevarta si jumatatea perfecta, cu care poti fii fericit toata viata.
Ilincutza20 întreabă: