Sa stii ca limba oficiala, in Romania, inca este LIMBA ROMANA.
Deci, ori o inveti asa cum trebuie, ori pleci in Ungaria, ca sa poti vorbi ce limba vrei tu.
Alo bai cacaciosule acest site nu tolereaza manifestarile extremiste si daca ti sa facut de zari albastre cine te tine, du-te...
Am cunoscut maghiari mult mai oameni decat majoritatea romanilor. Cine te-a educat xenofob? Sa fie parintii sau prietenii? Te-au invatat gresit, nu e prea tarziu sa schimbi asta sa stii. Nu, nu sunt ungur.
Mda, e o intrebare buna.desi nu sunt unguroaica, profesoara mea de istorie este.trebuie sa recunosc, e destul de batraoara, dar o vad destul de sprintara, si atunci cand vorbeste despre romania, patria romaneasca si tot ce tine de plairile tarii, se lumineaza si noi, elevii, o simtitm cum traieste istoria romanilor in inima ei, desi e unguroaica. drept vorbind, nu am fost niciodata in casa ei, deci nu iti pot spune daca are pe mobila capul lu miklos hortly, dar sunt convinsa ca e amenajata cu gust deoarece e o femeie stilata.in concluzie, pot zice ca e o unguroaica cu suflet de romanca:-)