| Dorotheea21 a întrebat:

Exista o aplicatie care sa arate daca un film este bazat pe un scenariu sau o opera literara?
Sau invers, la introducerea titlului cartii, sa imi spuna daca s-au facut ecranizari dupa respectiva carte.
Multumesc anticipat.

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Dorotico, suntem in secolul 21, mai avem de asteptat secole pana va aparea si asa ceva!

| syd a răspuns:

Da, ii zice google search

| Dorotheea21 explică (pentru syd):

Multumesc. big grin
Google este pierdere de timp la asa ceva iar IMDb la unele imi spune, la altele, nu.
Pacat, ar fi fost utila. sad

| syd a răspuns (pentru Dorotheea21):

Nu trebuie sa te limitezi la imdb. in cel mai rau caz, daca nu gasesti nimic, intrebi pe quora/reddit

| Dorotheea21 explică (pentru syd):

Am sa incerc. Merci Syd. happy

| T0T a răspuns:

Nu cred că dacă cauți informații despre respectivul film în Wikipedia nu găsești și dacă este făcut după o carte, dacă e cazul.

| Dorotheea21 explică (pentru T0T):

Crede-ma, daca era usor, NU puneam intrebarea.
La filme, Wikipedia e la fel de "folositoare" ca Google.
Scrie "Colony" film, pe Wikipedia, si vezi cate iti gaseste. E doar un exemplu. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie numele filmului + book.
Asa fac eu si imi apare de obicei, chiar daca numele filmului e altul fata de cel al cartii.
Zi-mi un film bun sa vad ce gusturi ai thinking
"Se7en" si "Seven Pounds" mi-au placut mie.

| Dorotheea21 explică (pentru anonim_4396):

Un film bun? laughing
Am multe.
Primal Fear, The Sixth Sense, Carlito's Way, Meet Joe Black, orice de la Tarantino, etc.
Am sa incerc si solutia ta. Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Hm,am vazut doar Carlit's Way din toate, si majoritatea cu Al Pacino.
Am sa la verific si pe restul, mersi.

| Dorotheea21 explică:

@ LoveSleep daca nu iti pasa, NU trebuia sa imi trimiti mesaj.
Blockul cred ca il ai de acum un an big grin pentru ca nu stiu sa fac casa sau curte, si nici nu am urmarit daca intre timp ti-ai rafinat raspunsurile, pe atunci cu media de trei ironice si unul jignitor, din cinci. big grin
Pentru ca nu imi pasa. happy