| MihaiAndrei666 a întrebat:

Exista vreo persoana de care v-ati atasat pe acest site?
Sau pe care pur si simplu o apreciati pentru răspunsurile ei?
P.S.Mie îmi place de SilentRain.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iti place de cineva fara sa il fii cunoscut vreodata, foarte buna imaginatie ai, poti aprecia raspunsurile unui om care iti exprima o anumita personalitate, dar omul are mai multe personalitati, daca aprecezi doar una degeaba ca cu restul ce faci

| Drimmero a răspuns:

Acum de absolut niciuna, traiesc in realitate.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu imi mai scrie la intrebare ca nu mai intru. O jumatate de forum s'a uitat pe acolo!
Iti spun si acum, la fel ca in urma cu o luna: radeam de echipa ta ca sa te enervez usor, am reusit si am incetat.
Ce trebuie sa spun aici? happy
Apreciez judecata multor utilizatori, i'am mentionat cu alte ocazii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Parca... dar ne...

| Andreeush a răspuns:

E secret laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Da, mai multe.
Nu le spun că mă rușinezblushing

| mentholinks a răspuns:

Da.

| gemeni6226 a răspuns:

In trecut(2009-2015) au fost utilizatori de care imi placea foarte mult asa era Brigaela, Noname, Bacemi, Greece, una a mai ramas din cei vechi de care mi-au placut:Flores de Mayo.Au fost unul si una toti cu raspunsuri brici era o perioada de floare a siteului cu foarte multi oameni de treaba.(au mai fost si altii dar am enumerat doar pe cei care mi-au venit in minte)

| CleanHeart a răspuns:

Da dar nu zic happy mi-s prieteni buni acum.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vezi la aia? Iți dă și 2 peste cap daca te dai la ea, ai grija. răspunsuri numai la mișto.pai pe.toate le apreciez... Daca vorbești strict pe cine am pus ochii, pe Hecate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atasat nu.Si apreciat e cam mult spus.Sa zicem ca ar fi câțiva pe care îi "simpatizez" prin prisma răspunsurilor lor.Cativa mai interesanți.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Las ca stiu eu ca pe mine ma iubesti love struck

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Nu-s lesbi love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare